sziasztok!
galaxy spicahoz melyik a legújabb magyar nyelven is elérhető android op.rendszer? lehetőleg linket is kérnék h honnan lehet letölteni
köszi
sziasztok!
galaxy spicahoz melyik a legújabb magyar nyelven is elérhető android op.rendszer? lehetőleg linket is kérnék h honnan lehet letölteni
köszi
rtitusz nem szt mondta mindenhova írd be ugyan azt a problémát!
Sziasztok !
Amint az írásomból tapasztalhatjátok, kezdő vagyok az android világában.
Volt már androidos telóm egy Samsung Galaxy S Plusz, lecsréltem külömböző okok miatt.
Nem is olyan régen vissza váltottam szintén androidra, azaz vettem egy Galaxy Spica-t. (GT-I5700) Található rajta egy 2.1-es rendszer.Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e frissíteni 2.3-ra vagy hagyjam rajta a gégi rendszert ? Tudom saját maganak frissíteni ? Kicsit lassúnak találom a telót hiszen van benne egy 800 MHz-es CPU, vagy ez teljesen normális ennél a készüléknél ?
Előre is köszönök minden segítő választ, ötletet.
Sziasztok! Mint sokan másoknak nekem is tanács/segítség kellene. Nem egyszer cseréltem Rom-ot, kernelt a telefonomon. Most viszont nem tudom felrakni az újabb Romokat. Sem az RC-es nem megy föl rá sem SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp.z ip... viszont a régebbi romok simán felmennek. Mit csinálhatok rosszul? Már igazán kezd bosszantani a dolog.
Ha felrakom az RC1-et, bekapcsol, de nem bootol be, csak végigmegy a csík és kész... nem 2 perc a bekapcsolás és nem is 10 mert 15 percet hagytam...hátha... de semmi. Ugyan ez a BETA 2,1-el is.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Kokesz
Ezek olvasd át egymás után;
Általános tudnivalók frissítéshez (linkek már halottak): http://forum.androidhungary.com/thre...ull=1#post6477
Új linkek:
http://forum.androidhungary.com/thre...6846#post56846
http://forum.androidhungary.com/thre...ll=1#post56931
Van olyan rom, amit csak akkor lehet felrakni, ha ext2-be lett konvertálva a telefon. (Pl. a legtöbb 2.2-es rom, ami alapból nem egy ilyen konverzióval kezdi a telepítést.)
Ajánlom Norbosz romját, nem egy mai darab, de elég stabil, ahogy hallottam, időnként még erre jár, akkor szokott segíteni, de már ő is lecserélte a kis Spicát egy SGS-re. dl.dropbox.com/u/15134878/SGM-froyo-Norbosz_ModXPack_5.7_FrozenLake.zip
ROMOLDA: http://www.box.com/s/vu9mhhsth21p37yg792k
Jó napot kívánok mindenkinek!Valaki tud nekem információval szolgálni?Lenne egy olyan kérdésem hogy ez a rom stabil-e?És miben különbözik a többi 2.1-től?Spicam van ezekkel az adatokkal:Alapsáv i5700XXIK2,Kernel verzió:root*SE-S611 #2 Build száma:ECLAIR.XXJC3 köszönöm!Üdv Zsolt
És az normális hogy Samdroid.net a be jelentkezője? mert ilyet utoljára a Cyanogenmodba láttam!És sokkal több alap kép közül választhatok!Meg félig magyar félig angol,hiába állítom be a magyart!
Köszönöm a válaszát!Lenne még egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy amikor bekapcsolom a készüléket Samdroid.net a be jeletkezője,és sokkal több alap kép közül választhatok!utoljára a Cyanogenmodban láttam ilyet.Ráadásul hiába állítom be a magyart félig magyar félig meg angol!Ön szerint megérett egy frissítésre a telefon?
Tisztelt rtitusz! Benned bíztam leginkább, hogy válaszolni fogsz!Fetetem egy I570ExxCM83v4R1-modemJD1-et ami meg kell mondanom eddigi legjobb és legstabilabb Spicat hozta ki belőle! ext2 particiót csináltam előtte.
Simán felment ... 2 újraindítást igényel a dolog hogy beálljon!
Ezt csak beraktam Odinban one pacage-ba majd LK2.08 pda.
így néz ki jelenleg:
Android:2.2.1
Kernel:2.6.29.6 root*ch33kyd3v
Mod: CMmod-6.1.1-alpha8.3_BenDroid-&IT4ALII3EN_v.4.R1
Szép sőt gyönyörű, fut rajta a videó, kamera hibátlanúl működik, Live walpapper egy sem akadozik. Nem fagy (ami a lényeg) és nem eszi az akkut!
Ezt merem ajánlani mindenkinek!
Viszont (mint általában mindegyiknek van hátránya ami számomra nem zavaró) sok helyen nem magyar!! Ezalatt értem a menűben nem beállítások vannak, hanem settings, vagynem WiFi és hálózaok hanem Wireless & networks.
Akinek ez nem gond. Szóval király lett!!
Üdv: Kokesz
Utoljára módosítva: Kokesz által : 2012-04-18 11:49
Kedves Rtitusz!Hát nekem is ez az érzésem.ez a rom nem is volt stabil.érdekes volt amit észleltem mert amikor rá tettem a Z4rotot akkor észre vettem hogy nem kell rotolni mert már rotolva van alapból tehát elképzelhetőnek tartom énis hogy ez egy costum rom lehetett!érezni lehetett hogy lassú a teló,akadzott, ráadásul amikor rátettem gépre egyszerűen lefagyogatott!Tegnap délután el vittem a telefont szervizbe és rá tesznek egy gyári 2.1-es romot!Az az igazság kedves Rtitusz hogy nemigazán fontos nekem hogy 2.2 legyen rajta mert nekem tökéletes a 2.1 is!
2.2 azért jobb, mert sok olyan "könnyítés" van (pl.: program áthelyezése SD-re, igaz nem minden programnál, de ez alap) amit a 2.1 még nem támogatott. Viszont tény, ha gyárilag nincs, akkor marad a főzött rom. Sokan használnak sokfélét, a tapasztalataik alapján szerintem lehet találni olyat ami a Froyo-ra épül és stabil.
Jó napot kívánok mindenkinek!!!Valaki tudna információval segíteni?Samsung galaxy spicam van és tettek rá egy új romot!firmware-verzió:2.1 update1,Alapsáv:i570EXXJD1,Kernelverzió:2.6.29le shak*leshak-mac #70 Buildszám:AM_OMGv1.12.22.12.10.XXJH1 a kérdésem hogy milyen ez a rom?stabil e a telefonon?Üdv mindenkinek!!!
Köszönöm szépen a válaszát rtitusz!Még csak most tapasztalgatom a romot!úgy érzem frankó hát jobb mint az előző costum rom az biztos!Köszönöm még egyszer a válaszát!
És mégis hogyan?Van egy-két olyan app aminek semmi értelme, és jó lenne ha nem lenne
![]()
Hogyan, milyen módon lehet megnézni hogy milyen fájlrendszerben vannak a partíciók a Spica-n? Megcsináltam elvileg a konvertálást (ext2-be), de nem tudom sikerrel jártam-e így szeretném ellenőrizni. A Leshak kernel felrakása óta nincs a Recoveryben benne ez az opció...érdekes.
Sera26: Konzolban (lehet adb a PC_ről, vagy valami terminál program a telefonon) mount parancs. Paraméterek nélkül kilistázza a mountolt partíciókat és azok tulajdonságait, köztük a filerendszer típusával.
Jó estét kívánok mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy tudna esetleg valaki abba segíteni hogy melyik az a rom fajta amit csak recoveryből lehetne feltelepíteni,lehetőleg olyan kellene ami tartalmazza a magyar nyelvet!Ext2 fájl rendszerem van!
És Galaxy spicam van és 2.2 rom érdekelne!