+ Hozzászól a témához
Oldal: 5 / 7 ElsőElső ... 3 4 5 6 7 UtolsóUtolsó
Eredmény: 121 - 150 (188) összesen

Téma: Galaxy Spica 2.1 OS frissítés

Fejlődő androidos bandi is on a distinguished road
    Hozzászólás
    77
    Hírnév szint
    4
    sziasztok!
    galaxy spicahoz melyik a legújabb magyar nyelven is elérhető android op.rendszer? lehetőleg linket is kérnék h honnan lehet letölteni
    köszi

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.550
    Hírnév szint
    50
    rtitusz nem szt mondta mindenhova írd be ugyan azt a problémát!

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    rtitusz nem szt mondta mindenhova írd be ugyan azt a problémát!
    Nem hát!!! A sima Spica topikot olvasgassa, abban benne van minden leírás, és link!!!

Kezdő androidos Zoligti is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy Spica
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok !

Amint az írásomból tapasztalhatjátok, kezdő vagyok az android világában.
    Volt már androidos telóm egy Samsung Galaxy S Plusz, lecsréltem külömböző okok miatt.
    Nem is olyan régen vissza váltottam szintén androidra, azaz vettem egy Galaxy Spica-t. (GT-I5700) Található rajta egy 2.1-es rendszer.Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e frissíteni 2.3-ra vagy hagyjam rajta a gégi rendszert ? Tudom saját maganak frissíteni ? Kicsit lassúnak találom a telót hiszen van benne egy 800 MHz-es CPU, vagy ez teljesen normális ennél a készüléknél ?
    Előre is köszönök minden segítő választ, ötletet.

Kezdő androidos Kokesz is on a distinguished road
    Készülék
    Spica I5700
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    12
    Hírnév szint
    4
    Sziasztok! Mint sokan másoknak nekem is tanács/segítség kellene. Nem egyszer cseréltem Rom-ot, kernelt a telefonomon. Most viszont nem tudom felrakni az újabb Romokat. Sem az RC-es nem megy föl rá sem SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp.z ip... viszont a régebbi romok simán felmennek. Mit csinálhatok rosszul? Már igazán kezd bosszantani a dolog.
    Ha felrakom az RC1-et, bekapcsol, de nem bootol be, csak végigmegy a csík és kész... nem 2 perc a bekapcsolás és nem is 10 mert 15 percet hagytam...hátha... de semmi. Ugyan ez a BETA 2,1-el is.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv: Kokesz

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Zoligti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok !

Amint az írásomból tapasztalhatjátok, kezdő vagyok az android világában.
    Volt már androidos telóm egy Samsung Galaxy S Plusz, lecsréltem külömböző okok miatt.
    Nem is olyan régen vissza váltottam szintén androidra, azaz vettem egy Galaxy Spica-t. (GT-I5700) Található rajta egy 2.1-es rendszer.Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e frissíteni 2.3-ra vagy hagyjam rajta a gégi rendszert ? Tudom saját maganak frissíteni ? Kicsit lassúnak találom a telót hiszen van benne egy 800 MHz-es CPU, vagy ez teljesen normális ennél a készüléknél ?
    Előre is köszönök minden segítő választ, ötletet.
    Ezek olvasd át egymás után;

Általános tudnivalók frissítéshez (linkek már halottak): http://forum.androidhungary.com/thre...ull=1#post6477

Új linkek:
    http://forum.androidhungary.com/thre...6846#post56846
    http://forum.androidhungary.com/thre...ll=1#post56931

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Kokesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Mint sokan másoknak nekem is tanács/segítség kellene. Nem egyszer cseréltem Rom-ot, kernelt a telefonomon. Most viszont nem tudom felrakni az újabb Romokat. Sem az RC-es nem megy föl rá sem SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp.z ip... viszont a régebbi romok simán felmennek. Mit csinálhatok rosszul? Már igazán kezd bosszantani a dolog.
    Ha felrakom az RC1-et, bekapcsol, de nem bootol be, csak végigmegy a csík és kész... nem 2 perc a bekapcsolás és nem is 10 mert 15 percet hagytam...hátha... de semmi. Ugyan ez a BETA 2,1-el is.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Van olyan rom, amit csak akkor lehet felrakni, ha ext2-be lett konvertálva a telefon. (Pl. a legtöbb 2.2-es rom, ami alapból nem egy ilyen konverzióval kezdi a telepítést.)

Ajánlom Norbosz romját, nem egy mai darab, de elég stabil, ahogy hallottam, időnként még erre jár, akkor szokott segíteni, de már ő is lecserélte a kis Spicát egy SGS-re. dl.dropbox.com/u/15134878/SGM-froyo-Norbosz_ModXPack_5.7_FrozenLake.zip

ROMOLDA: http://www.box.com/s/vu9mhhsth21p37yg792k

Kezdő androidos Zsoltinho25 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung i5700
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Jó napot kívánok mindenkinek!Valaki tud nekem információval szolgálni?Lenne egy olyan kérdésem hogy ez a rom stabil-e?És miben különbözik a többi 2.1-től?Spicam van ezekkel az adatokkal:Alapsáv i5700XXIK2,Kernel verzió:root*SE-S611 #2 Build száma:ECLAIR.XXJC3 köszönöm!Üdv Zsolt

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Zsoltinho25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó napot kívánok mindenkinek!Valaki tud nekem információval szolgálni?Lenne egy olyan kérdésem hogy ez a rom stabil-e?És miben különbözik a többi 2.1-től?Spicam van ezekkel az adatokkal:Alapsáv i5700XXIK2,Kernel verzió:root*SE-S611 #2 Build száma:ECLAIR.XXJC3 köszönöm!Üdv Zsolt
    Nem sokban különbözik. Egy kicsit régebbi, de nagy különbség nincs. A legújabb a JH7-es, de az nem hivatalos rom itt Magyarországon.

Készülék
    Samsung i5700
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    És az normális hogy Samdroid.net a be jelentkezője? mert ilyet utoljára a Cyanogenmodba láttam!És sokkal több alap kép közül választhatok!Meg félig magyar félig angol,hiába állítom be a magyart!

Készülék
    Samsung i5700
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Köszönöm a válaszát!Lenne még egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy amikor bekapcsolom a készüléket Samdroid.net a be jeletkezője,és sokkal több alap kép közül választhatok!utoljára a Cyanogenmodban láttam ilyet.Ráadásul hiába állítom be a magyart félig magyar félig meg angol!Ön szerint megérett egy frissítésre a telefon?

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Zsoltinho25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm a válaszát!Lenne még egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy amikor bekapcsolom a készüléket Samdroid.net a be jeletkezője,és sokkal több alap kép közül választhatok!utoljára a Cyanogenmodban láttam ilyet.Ráadásul hiába állítom be a magyart félig magyar félig meg angol!Ön szerint megérett egy frissítésre a telefon?
    Van egy olyan érzésem, hogy egy costum rom van a készüléken, és már nem a gyári (csak gyári az alapja).

Kezdő androidos Kokesz is on a distinguished road
    Készülék
    Spica I5700
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    12
    Hírnév szint
    4
    Tisztelt rtitusz! Benned bíztam leginkább, hogy válaszolni fogsz! Fetetem egy I570ExxCM83v4R1-modemJD1-et ami meg kell mondanom eddigi legjobb és legstabilabb Spicat hozta ki belőle! ext2 particiót csináltam előtte.

Simán felment ... 2 újraindítást igényel a dolog hogy beálljon!

Ezt csak beraktam Odinban one pacage-ba majd LK2.08 pda.

így néz ki jelenleg:

Android:2.2.1
    Kernel:2.6.29.6 root*ch33kyd3v
    Mod: CMmod-6.1.1-alpha8.3_BenDroid-&IT4ALII3EN_v.4.R1

Szép sőt gyönyörű, fut rajta a videó, kamera hibátlanúl működik, Live walpapper egy sem akadozik. Nem fagy (ami a lényeg) és nem eszi az akkut!

Ezt merem ajánlani mindenkinek!

Viszont (mint általában mindegyiknek van hátránya ami számomra nem zavaró) sok helyen nem magyar!! Ezalatt értem a menűben nem beállítások vannak, hanem settings, vagynem WiFi és hálózaok hanem Wireless & networks.

Akinek ez nem gond. Szóval király lett!!

Utoljára módosítva: Kokesz által : 2012-04-18 11:49

Készülék
    Samsung i5700
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Kedves Rtitusz!Hát nekem is ez az érzésem.ez a rom nem is volt stabil.érdekes volt amit észleltem mert amikor rá tettem a Z4rotot akkor észre vettem hogy nem kell rotolni mert már rotolva van alapból tehát elképzelhetőnek tartom énis hogy ez egy costum rom lehetett!érezni lehetett hogy lassú a teló,akadzott, ráadásul amikor rátettem gépre egyszerűen lefagyogatott!Tegnap délután el vittem a telefont szervizbe és rá tesznek egy gyári 2.1-es romot!Az az igazság kedves Rtitusz hogy nemigazán fontos nekem hogy 2.2 legyen rajta mert nekem tökéletes a 2.1 is!

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.550
    Hírnév szint
    50
    2.2 azért jobb, mert sok olyan "könnyítés" van (pl.: program áthelyezése SD-re, igaz nem minden programnál, de ez alap) amit a 2.1 még nem támogatott. Viszont tény, ha gyárilag nincs, akkor marad a főzött rom. Sokan használnak sokfélét, a tapasztalataik alapján szerintem lehet találni olyat ami a Froyo-ra épül és stabil.

Fejlődő androidos Zsoltinho17 is on a distinguished road
    Készülék
    samsung I5700
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    3
    Jó napot kívánok mindenkinek!!!Valaki tudna információval segíteni?Samsung galaxy spicam van és tettek rá egy új romot!firmware-verzió:2.1 update1,Alapsáv:i570EXXJD1,Kernelverzió:2.6.29le shak*leshak-mac #70 Buildszám:AM_OMGv1.12.22.12.10.XXJH1 a kérdésem hogy milyen ez a rom?stabil e a telefonon?Üdv mindenkinek!!!

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Zsoltinho17 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó napot kívánok mindenkinek!!!Valaki tudna információval segíteni?Samsung galaxy spicam van és tettek rá egy új romot!firmware-verzió:2.1 update1,Alapsáv:i570EXXJD1,Kernelverzió:2.6.29le shak*leshak-mac #70 Buildszám:AM_OMGv1.12.22.12.10.XXJH1 a kérdésem hogy milyen ez a rom?stabil e a telefonon?Üdv mindenkinek!!!
    Ha jól látom, ez egy alap rom, de már leshak féle root kernellel. Hogy mennyire stabil, azt neked kell kitapasztalnod, de annak kéne lennie, hiszen gyári romról van szó.

Készülék
    samsung I5700
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    3
    Köszönöm szépen a válaszát rtitusz!Még csak most tapasztalgatom a romot!úgy érzem frankó hát jobb mint az előző costum rom az biztos!Köszönöm még egyszer a válaszát!

Kezdő androidos Sera26 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    Idézet Kokesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tisztelt rtitusz! Benned bíztam leginkább, hogy válaszolni fogsz! Fetetem egy I570ExxCM83v4R1-modemJD1-et ami meg kell mondanom eddigi legjobb és legstabilabb Spicat hozta ki belőle! ext2 particiót csináltam előtte.

Simán felment ... 2 újraindítást igényel a dolog hogy beálljon!

Ezt csak beraktam Odinban one pacage-ba majd LK2.08 pda.

így néz ki jelenleg:

Android:2.2.1
    Kernel:2.6.29.6 root*ch33kyd3v
    Mod: CMmod-6.1.1-alpha8.3_BenDroid-&IT4ALII3EN_v.4.R1

Szép sőt gyönyörű, fut rajta a videó, kamera hibátlanúl működik, Live walpapper egy sem akadozik. Nem fagy (ami a lényeg) és nem eszi az akkut!

Ezt merem ajánlani mindenkinek!

Viszont (mint általában mindegyiknek van hátránya ami számomra nem zavaró) sok helyen nem magyar!! Ezalatt értem a menűben nem beállítások vannak, hanem settings, vagynem WiFi és hálózaok hanem Wireless & networks.

Akinek ez nem gond. Szóval király lett!!

Szia!

Kipróbálnám ezt a kombinációt, viszont honnan tudom ezt a ROM-ot letölteni? Nem lelem sehol...

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet Sera26 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia!

Kipróbálnám ezt a kombinációt, viszont honnan tudom ezt a ROM-ot letölteni? Nem lelem sehol...
    A samdroid board-on nézz szét.

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A samdroid board-on nézz szét.

Keresem, köszönöm!

Elméleti kérdés...
    Hogyan lehetne official I570EXXJH7 romból kigyomlálni bizonyos, felesleges appokat és úgy flashelni a Spica-t?

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Keresem, köszönöm!

Elméleti kérdés...
    Hogyan lehetne official I570EXXJH7 romból kigyomlálni bizonyos, felesleges appokat és úgy flashelni a Spica-t?
    Passz. Odinos rom babrálásáról még nem igen hallottam. De ha rootolod, akkor utólag kiszedhetsz belőle dolgokat.

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    És mégis hogyan? Van egy-két olyan app aminek semmi értelme, és jó lenne ha nem lenne

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    És mégis hogyan? Van egy-két olyan app aminek semmi értelme, és jó lenne ha nem lenne
    Root uninstallerrel, vagy root explorerrel törölhető. De vigyázz, hogy fontos rendszeralkalmazást ne törölj!

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Root uninstallerrel, vagy root explorerrel törölhető. De vigyázz, hogy fontos rendszeralkalmazást ne törölj!
    Na az előbbiről eddig nem is hallottam...ki is próbálom
    Köszi szépen!

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    Hogyan, milyen módon lehet megnézni hogy milyen fájlrendszerben vannak a partíciók a Spica-n? Megcsináltam elvileg a konvertálást (ext2-be), de nem tudom sikerrel jártam-e így szeretném ellenőrizni. A Leshak kernel felrakása óta nincs a Recoveryben benne ez az opció...érdekes.

Szakértő androidos nemka has a spectacular aura about nemka has a spectacular aura about nemka has a spectacular aura about
    Készülék
    Samsung GT-I9001 Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    1.043
    Hírnév szint
    35
    Sera26: Konzolban (lehet adb a PC_ről, vagy valami terminál program a telefonon) mount parancs. Paraméterek nélkül kilistázza a mountolt partíciókat és azok tulajdonságait, köztük a filerendszer típusával.

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    10
    Hírnév szint
    3
    Idézet nemka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sera26: Konzolban (lehet adb a PC_ről, vagy valami terminál program a telefonon) mount parancs. Paraméterek nélkül kilistázza a mountolt partíciókat és azok tulajdonságait, köztük a filerendszer típusával.
    Működik! Sajnos úgy tűnik nem sikerült a konvertálás De nagyon köszönöm

Készülék
    samsung I5700
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    3
    Jó estét kívánok mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy tudna esetleg valaki abba segíteni hogy melyik az a rom fajta amit csak recoveryből lehetne feltelepíteni,lehetőleg olyan kellene ami tartalmazza a magyar nyelvet!Ext2 fájl rendszerem van!

Készülék
    samsung I5700
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    3
    És Galaxy spicam van és 2.2 rom érdekelne!

+ Hozzászól a témához
Oldal: 5 / 7 ElsőElső ... 3 4 5 6 7 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Samsung Galaxy Spica
    By in forum Samsung Galaxy Spica
    Válaszok: 4040
    Utolsó: 2013-03-28, 10:15
  2. Galaxy spica
    By dobotrade in forum Android beszélgetések
    Válaszok: 30
    Utolsó: 2010-08-13, 21:43
  3. Galaxy Spica kiegészítők