sajnos ics-ben nincs a kamera beállításain belül hang
olvasgattam külföldi fórumokon és ez már fix, hogy mindenkinek kattogni fog fotózás közben a kamera ha csak nem némítjuk el a telefont
ez elég ótvar megoldás szerintem![]()
ha rootolva vagy, akkor bemész a system/media/audio/ui mappába (R/W-re állítva a jogokat jobbra fent) és ott átnevezed a fájlokat:
cam_start.ogg
cam_Stop.ogg
shutter_01.og
videorecord.ogg
cam_click.ogg
cam_short_click.ogg
Ezek jutottak eszembe, lehet, hogy van más is, a nevéből kiderül. Ugyanitt lehet kilőni az akksimerülési figyelmeztetés hangját, a töltőcsatlakoztatásét, stb.
ezzel nagyon könnyen rootolhatod (és marad a kerneled is és minden más): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1501719
szuper!!köszi srácok a segítséget![]()
Nem vagyok SII tulajdonos, de az én S+-omon most tettem fel egy jó kis Rom-ot,kollégámnak is megtetszett, és találtunk is egy jó kis romot, letöltöttem sd-kártyára feltettem, hogy akkor recovery menüből felteszem. De itt akkor vettem észre, hogy neki ha belépek Android system recovery <3e> menü köszönt!
Mit tudok ilyenkor tenni?
Gyári 4.0.3 van a telefonon!
Tegyek fel neki a www.samfirmware.com-ról egy másik romot?
És ha igen .ops fájlt hol találok?
Közben megvan, csak ha a recovery-be rányomok a zip mappára nem kezdi el tölteni!
Ezért nem mertem neki kezdeni még a frissítésnek!
De nem értem hogy miért nem indítja el a telepítést!
Akkor a nap kérdése: azok a fícsörök, amik a Galaxy S III remek fegyvertárát képezik, nos, azok közül vajon mit szándékoznak portolni az előző generációkba? Gondolom nem csak bennem fogant meg ez a kérdés, az első Galaxy vs Galaxy S II idején is elhangzottak. Vajon mennyire gyenge most a mi másodikunk? Azt gyanítom, hogy a kijelzők felbontásbeli különbsége jelentősen rontja az esélyeket![]()
Üdv, Dec
Az miért van hogy a telóm nem engedi max fényerőt beállítani ??kb 70 % on van a fényerő szint... és mikor fel akarom húzni a csuszkát akkor mindig visszaugrik![]()
Azt írja hogy maximális fényerő csökkentve a túlmelegedés megelőzése érdekében. :S
Na ez mitől van így sgs 2 voda ics 4.0.3 lp7 es
Ez csak két esetben lehetséges: vagy túl van húzva a processzorod és akkor nem értem, hogy mi a kifogásod a dolog ellen, vagy minden a gyári állapotban van és vagy valami alkalmazás foglalja és hajtja a processzort állandóan magas hőmérsékletet előidézve vagy valami hardveres gond lehet. Utána kell járni a dolognak, mert nem egészséges az eszközöd állapota és idő előtti alkatrész elöregedéshez és ezáltal hibához fog vezetni.
Üdv, Dec
Szép napot!
Valaki meg tudja mondani hogy Galaxy S2-n lehet-e csak üveget cserélni?
Leesett és berepedt,de teljesen jól működik a kijelző.
Nehogy már csak 45000-ért lehessen megcsináltatni... !!![]()
Kezdő androidosként eddig nem érdekelt de már kezdem unni a banánt![]()
Nos szóval hogy lehet átállítani a témát h a felső infó sáv mondjuk ne ilyen átlagos színű legyen olyan amilyenre én akarom.
Launcherpro plussal próbálkoztam hátha de nem az igazi![]()