+ Hozzászól a témához
Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1 2 3 4 UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 60 (92) összesen

Téma: Google Play - [Market]

Kezdő androidos johnny751 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Belépek a Google Play-be, Saját alkalmazások, Frissítés. Automatikus be van pipálva. Nem megy automatikusan. Kézivel ráfrissítek. Letölti 100%-ban, majd NEM telepíti (frissíti). Csak megy tovább a Letöltés sáv.
    Ötlet?

Előre is kösz

Szakértő androidos Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S II; Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Székesfehérvár
    Hozzászólás
    1.415
    Hírnév szint
    36
    [QUOTE=johnny751;69114]Sziasztok!
    Belépek a Google Play-be, Saját alkalmazások, Frissítés. Automatikus be van pipálva. Nem megy automatikusan. Kézivel ráfrissítek. Letölti 100%-ban, majd NEM telepíti (frissíti). Csak megy tovább a Letöltés sáv.
    Ötlet?

Pacsi!

Van ötlet. A külső alkalmazások telepítése engedélyezve van? Illetve hogy állsz a szabad memória terén, van elég hely? A kettő közül az egyik lehet a gyökérok.

Üdv, Dec

Készülék
    Samsung Galaxy S+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Szia!
    Van több, mint 600 mega memóriám szabadon. Engedélyezve van az "Ismeretlen források"!

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.476
    Hírnév szint
    49
    Play nem frissítette esetleg magát, és nem működik rendesen? A Play chache ürítve lett? Csak tippelek....

Szakértő androidos Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S II; Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Székesfehérvár
    Hozzászólás
    1.415
    Hírnév szint
    36
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Play nem frissítette esetleg magát, és nem működik rendesen? A Play chache ürítve lett? Csak tippelek....
    Egyetértek, a Play chache ürítése célravezető lehet. Ha az sem jön be, akkor drasztikus beavatkozás gyanánt az FR lehet még orvosság.

Üdv, Dec

Készülék
    Samsung Galaxy S+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Na most elvesztem. Ha kiteszek az asztalra egy widget-et, akkor az nem működik. A GoLauncher téma van fent. A letöltés még mindig nem megy. :-(

Készülék
    Samsung Galaxy S+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Már működnek a widgetek. Valami 905-ös hibát ír ki! Na az mit jelent androidéknál? Mi lehet a teendő?

Kezdő androidos sztamara is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy Y Duos
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Samsung Apps Kies letöltés kereteiben bármit le tudok tölteni a Samsung Galaxy Y-ra, viszont Google Playből semmit sem. Usb-re csatlakoztatom kábellel, kiírja, hogy belső tárhely használatban és nem történik semmi. A figura narancssárga és annyit tehetek, hogy „tároló leválasztása a számítógépről”. Ha ezt megteszem, zöld lesz a figura és felkínálja, hogy „belső tárhely csatlakoztatása”. Klikk, kék ablakban kiírja, hogy „belső tárhely csatlakoztatása esetén bizonyos használatban levő alkalmazások leállnak. Ezek az alkalmazások csak a Belső tárhely leválasztása után lesznek elérhetőek.” Ezt leokézom, narancssárga figura és kiírja, hogy „belső tárhely használatban”, de semmi sem töltődik le.

Mit tehetnék, hogy Google Play-ből is tudjak alkalmazásokat telepíteni, ne csak Samsung Apps-ből?

Kies legfrisebb verziója van, azzal nem leht gond. Samsung Apps-ből simán telepítget. Akkor máshonnan miért nem??

Szakértő androidos ronin79 will become famous soon enough ronin79 logója
    Készülék
    Samsung Galaxy Ace CM7.2 Xperion v5
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    787
    Hírnév szint
    15
    Hupsz, ezt most nem értem, látom több helyen is feltetted a kérdésed de nekem ez kínai Ha a Playről akarsz letölteni akkor ahoz minek a kies és usb kábel? Amit csinálsz, hogy csatlakoztatod a telefont pc-hez kábellel az adatmásoláskor kell inkább ha fájlokat akarsz telefonból pc-re másolni vagy fordítva. Van Gmail fiókod létrehozva? Ha a telefonon bejelentkezel vele akkor Playből kéne tudnod letölteni, vagy nem látsz Play áruház alkalmazást telefonban?

Kezdő androidos tommaso is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok. Januárban kaptam egy Galaxy S Plust minden jó volt vele egészen pár héttel ezelőttig amikor úgy döntött a Play áruház hogy nem frissíti a dolgokat. Letölti 100%-ig majd továbbra is azt írja ki hogy letöltés. Van benne egy 4 gigás memó kártya szóval nem hiszem hogy elfogyott volna a memória.

Ötleteket előre is köszi. Netán jobb lenne bevinnem t-mobileba hátha ott a szakik tudnak vele valamit csinálni? Erre kiterjed a "garancia"?

Kezdő androidos birkocs is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Playen most bukkantam rá egy autós játékra, és odáig fajult a dolog, hogy ebédszünetben telón versenyeztünk a kollégákkal itt lehet letölteni, ingyen: https://play.google.com/store/apps/d...rgame2&feature Hajrá!

Szakértő androidos darkside will become famous soon enough darkside logója
    Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet tommaso eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok. Januárban kaptam egy Galaxy S Plust minden jó volt vele egészen pár héttel ezelőttig amikor úgy döntött a Play áruház hogy nem frissíti a dolgokat. Letölti 100%-ig majd továbbra is azt írja ki hogy letöltés. Van benne egy 4 gigás memó kártya szóval nem hiszem hogy elfogyott volna a memória.

Ötleteket előre is köszi. Netán jobb lenne bevinnem t-mobileba hátha ott a szakik tudnak vele valamit csinálni? Erre kiterjed a "garancia"?
    Kevered a kétféle memóriát! A programok alapból a telefon memóriájába települnek, csak ezután lehet őket átirányítani a tárhelyre.

DS

Kezdő androidos tommaso is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Ha át helyezem a cuccokat a kártyára akkor megoldódik a gondom?

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.476
    Hírnév szint
    49
    Ki kell próbálni. Illetve a beállításoknál programok alatt a Play-nál törölni a chace-t.

Szakértő androidos darkside will become famous soon enough darkside logója
    Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet tommaso eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha át helyezem a cuccokat a kártyára akkor megoldódik a gondom?
    Fogalmam sincsen, ez egy samsung. Ezeknél semmi sem biztos, csak az, hogy valami mindig rossz, vagy éppen nem működik, vagy kies.

DS

Kezdő androidos Bence9111 is on a distinguished road
    Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Üdv!
    A napokban sikerült telepítenünk HTC hd2-es telefonomra 4.0.4-es Androidot, pár napig minden oké volt, Google play regisztráció stb, töltöttem le pár alkalmazást, majd eltűnt a kezelőfelületről, sőt az egész telefonról a google play áruház... Próbáltam letölteni, feltelepíteni újra, de azt írja a telepítés végén, hogy: " Az alkalmazás nincs telepítve"... Na most erre aztán tényleg nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok valami nagy szakértője a témának, az Andoriod telepítése is más segítségével történt. Fogalmam sincs, hogyan tudhatnám visszahozni a Google playt, Help please!

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Idézet Bence9111 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv!
    A napokban sikerült telepítenünk HTC hd2-es telefonomra 4.0.4-es Androidot, pár napig minden oké volt, Google play regisztráció stb, töltöttem le pár alkalmazást, majd eltűnt a kezelőfelületről, sőt az egész telefonról a google play áruház... Próbáltam letölteni, feltelepíteni újra, de azt írja a telepítés végén, hogy: " Az alkalmazás nincs telepítve"... Na most erre aztán tényleg nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok valami nagy szakértője a témának, az Andoriod telepítése is más segítségével történt. Fogalmam sincs, hogyan tudhatnám visszahozni a Google playt, Help please!
    A HD2 eredetileg WinMo-s, úgyhogy a rárakott android messze nem szűz HTC-s. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi lehet a gond. Próbának egy factory resetet, majd az android újra flashelését javasolnám.

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Igen, eredetileg egy tök alap Win volt rajta, de nagyon hamar meguntam, és -mivel én nem mertem belenyúlni a telóba- úgy döntöttem inkább szakértő kezére bízom a vasat. Rakott rá a srác egy 4.0.4-es Androidot, sajnos a telepítésnél sem voltam ott, és nem nagyon tudok hozzálátni azokhoz, amiket leírtál. Esetleg, ha tudnál adni kicsit bővebb információt, hogyan is lássak neki ezeknek nagyon megköszönném!

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A HD2 eredetileg WinMo-s, úgyhogy a rárakott android messze nem szűz HTC-s. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi lehet a gond. Próbának egy factory resetet, majd az android újra flashelését javasolnám.
    Nos. Utána olvasgattam dolgoknak, Factory reset megvolt -köszönet a "Mit, hogyan? [FAQ/GYIK]" szerkesztőinek!!-, utána újra elérhetővé vált a Play store! Újra regisztráltam, azonban amikor megpróbáltam belépni "szerver hibát" írt... Írtátok, hogy utána indítsam újra recovery módban majd install update.zip from SD card... Nekem ilyen funkciót nem is ajánl fel, ezért átugrottam a következő lépésre, azaz: "válaszd az install custom.zip from SD card opciót válaszd ezután a choose custom.zip from SD card opciót majd a yes install custom.zip from SD card opciót". Ez is megtörtént, majd reboot... Amikor újra próbáltam belépni a play store-ba ismét szerver hibát jelzett... Valamit biztos rosszul csináltam, vagy kihagytam egy lépést, nem tudom. Mindenesetre, ha van valami ötlet szívesen meghallgatnám...
    Előre is köszi!

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Nos. Utána olvasgattam dolgoknak, Factory reset megvolt -köszönet a "Mit, hogyan? [FAQ/GYIK]" szerkesztőinek!!-, utána újra elérhetővé vált a Play store! Újra regisztráltam, azonban amikor megpróbáltam belépni "szerver hibát" írt... Írtátok, hogy utána indítsam újra recovery módban majd install update.zip from SD card... Nekem ilyen funkciót nem is ajánl fel, ezért átugrottam a következő lépésre, azaz: "válaszd az install custom.zip from SD card opciót válaszd ezután a choose custom.zip from SD card opciót majd a yes install custom.zip from SD card opciót". Ez is megtörtént, majd reboot... Amikor újra próbáltam belépni a play store-ba ismét szerver hibát jelzett... Valamit biztos rosszul csináltam, vagy kihagytam egy lépést, nem tudom. Mindenesetre, ha van valami ötlet szívesen meghallgatnám...
    Előre is köszi!
    Ezaz! Probléma megoldva!

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Ezaz! Probléma megoldva!
    Mi lett a megoldás? ........................

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Mi lett a megoldás? ........................
    Tulajdonképpen csak a tapasztalatlanságom miatt nem sikerült megcsinálni egyszerre a dolgot... Tegnap este kezdtem ismerkedni az Androiddal, jelenleg CyanogenMod v1.2 van rajta. A megoldást Te is tudod, hisz Te írtad! Elsőre egy Factory reset, amit a recovery újraindítással csináltam (SD kártya nélkül! Ugyanis 3x próbáltam megcsinálni ugyan azt, de az SD kártya mind végig benn volt a készülékben), majd utána újra Recovery > istall custom.zip from SD card > choose custom.zip from SD card > Majd installáltam a Cyanogen v1.2-t újra.. Utána egy reboot, aztán ment minden rendesen! Play store sem jelzett szerverhibát... Bár hál' Isten újra flashelésre nem volt szükség.. ahhoz szerintem még nagyon is kezdő lennék!
    Még egyszer köszönöm a tippeket! Hasznosnak bizonyultak, remélem legközelebb is fordulhatok hozzátok ilyesfajta kérdésekkel -bár jobb lenne ha nem lesz rá szükség-.
    Minden jót!

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Bár hál' Isten újra flashelésre nem volt szükség.. ahhoz szerintem még nagyon is kezdő lennék!
    Elárulok egy titkot; pont azt csináltad. Újratelepítetted az operációs rendszert. Ezt hívják flash-nek.

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Elárulok egy titkot; pont azt csináltad. Újratelepítetted az operációs rendszert. Ezt hívják flash-nek.
    Túl nagy volt öröm! Újra a következő a probléma.. rákkattintok a play storera, majd kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve... Ma már 5x telepítem ezek szerint újra az op. rendszert... Remélem nem ver oda a vasnak...:\ Azt hiszem felrakom a legújabb frissítést azaz "huhjun iCyanogen 1.3". Vélemény?

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Túl nagy volt öröm! Újra a következő a probléma.. rákkattintok a play storera, majd kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve... Ma már 5x telepítem ezek szerint újra az op. rendszert... Remélem nem ver oda a vasnak...:\ Azt hiszem felrakom a legújabb frissítést azaz "huhjun iCyanogen 1.3". Vélemény?
    CM-ben általában nincs benne a google semelyik programja sem (pl google play), ezeket gyakran utólag kell felrakni recoveryből.

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    CM-ben általában nincs benne a google semelyik programja sem (pl google play), ezeket gyakran utólag kell felrakni recoveryből.
    Igen nézem videokat erről a lehetőségről, de sajnos nem találtam olyan funkciót recoveryben, amivel elő tudtam volna hozni... Most már komolyan nem értem, hogy miért tűnik el állandóan a google play a telóról...

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Igen nézem videokat erről a lehetőségről, de sajnos nem találtam olyan funkciót recoveryben, amivel elő tudtam volna hozni... Most már komolyan nem értem, hogy miért tűnik el állandóan a google play a telóról...
    Ha bemész a beállítások/alkalmazások/összes mutatása menüpontba (nem biztos, hogy pont ez az útvonal), akkor sem látod?

Készülék
    Htc hd2
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Ha bemész a beállítások/alkalmazások/összes mutatása menüpontba (nem biztos, hogy pont ez az útvonal), akkor sem látod?

Egyenlőre sajnos ott tartok, hogy be se lép a telefon a rendszerbe... HTC megjelenik, pörög a töltő és csak pörög és pörög... Nem értem, mert tegnap amikor újra indítottam még belépett... El tudnád mondani, hogyan tudok belépni Recoverybe anélkül, hogy az újraindítás- recoveryt választom? Úgy értem, melyik gombok megnyomásával újraindítás után? Asszem szükség lesz még egy factory resetre, majd törlöm a v1.3-at..

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Egyenlőre sajnos ott tartok, hogy be se lép a telefon a rendszerbe... HTC megjelenik, pörög a töltő és csak pörög és pörög... Nem értem, mert tegnap amikor újra indítottam még belépett... El tudnád mondani, hogyan tudok belépni Recoverybe anélkül, hogy az újraindítás- recoveryt választom? Úgy értem, melyik gombok megnyomásával újraindítás után? Asszem szükség lesz még egy factory resetre, majd törlöm a v1.3-at..
    Ezt sajnos nem tudom. Minden készüléknél változik.

Kezdő androidos crain is on a distinguished road
    Készülék
    HTC DESIRE S
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok,

Egy kis segítséget kérnék: telefonom beállításakor véletlen rossz mailcímet írtam a profilomba, és azóta a marketre csak ezzel tudok belépni automatikusan. Fiókot nem enged váltani. Hogy tudnám ezt megtenni?

köszi:
    t.

+ Hozzászól a témához
Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1 2 3 4 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve