+ Hozzászól a témához
Oldal: 15 / 18 ElsőElső ... 5 13 14 15 16 17 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 421 - 450 (512) összesen

Téma: Motorola Defy általános

Kezdő androidos Antifreak is on a distinguished road
    Készülék
    Motorola Defy
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    6
    Hírnév szint
    0
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De ha van egy T-Mobile(de), akkor ha ott van pipa, mennie kéne a mobilnetnek, már ha a beállításai valóban helyesek.
    Nincs véletlenül valamilyen olyan progi amit összedugom a géppel és rárakom és megcsinálja magát? Mármint, hogy megcsinálja a hálózati beállításait.

Kezdő androidos Antifreak is on a distinguished road
    Készülék
    Motorola Defy
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    6
    Hírnév szint
    0
    Idézet Antifreak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nincs véletlenül valamilyen olyan progi amit összedugom a géppel és rárakom és megcsinálja magát? Mármint, hogy megcsinálja a hálózati beállításait.
    http://pomiweb.com/?p=814

ezt találtam. Talán így kell?

már csak a kódok kellenek

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet Antifreak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Mit, hogyan?[FAQ/GYIK] topikban le van írva, hogyan kell beállítani az APN beállításokat, hogy menjen, persze a magyar szolgáltatókhoz. Neked is így kéne megcsinálnod, csak a saját szolgáltatód beállításaival.

Kezdő androidos bensz is on a distinguished road
    Készülék
    motorola defy
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Hello!
    Olyan kérdésem lenne, hogy Facebook alkalmazást, valamint a Cardio Trainert hogy tudnám teljesen legyalulni a telefonról? Csak root-olással lehetséges? Előre is köszönöm a választ.

Szakértő androidos bbeni is on a distinguished road bbeni logója
    Készülék
    Samsung Galaxy Nexus
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    824
    Hírnév szint
    11
    Idézet bensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello!
    Olyan kérdésem lenne, hogy Facebook alkalmazást, valamint a Cardio Trainert hogy tudnám teljesen legyalulni a telefonról? Csak root-olással lehetséges? Előre is köszönöm a választ.
    Ha gyárilag van benne akkor szerintem csk ugy ha rootolod!!!
    v nézd meg h: Beállitások/Programok/Alkalmázások kezelése és itt ha letudod törölni

Küldve az én GALAXY S-emröl
    By:TapaTalk 2

Készülék
    motorola defy
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Gyárilag. Beállításokból csak a frissítések törlését ajánlotta fel, úgyhogy esélyes csak a root segítene. De köszönöm.

Készülék
    Samsung Galaxy Nexus
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    824
    Hírnév szint
    11
    Gyárilag. Beállításokból csak a frissítések törlését ajánlotta fel, úgyhogy esélyes csak a root segítene. De köszönöm.
    Ht akkor igen rootolod root explorerel system/app bol kitörlöd és ennyi utánna unrootolod

Készülék
    motorola defy
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Ez a garanciát mennyire befolyásolja? csak mert már többféle állásponttal találkoztam. Személyes tapasztalatok esetleg?

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Ez a garanciát mennyire befolyásolja? csak mert már többféle állásponttal találkoztam. Személyes tapasztalatok esetleg?
    Root = no gari.

Készülék
    Samsung Galaxy Nexus
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    824
    Hírnév szint
    11
    Root = no gari.

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.557
    Hírnév szint
    50
    Talán a Motorola nem számolja, mert ugyi ha jól tudom az újabb Samuk igen, azt is nullázni kell.

Kezdő androidos CTDpeti is on a distinguished road
    Készülék
    Defy plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok,

X aktás kérdésem lenne. November óta van meg a Defy plus-om, újan 2.3.4-el volt, rootoltam, és teljesen átlag userként használtam, nagyrészt neteltem vele. (Nagyon mélyrehatóan nem is értek a dolgokhoz.) A superuser is csak főként azért kellett, hogy a tűzfal működjön, tekintve, hogy 50 MB-os csomagom van csak. No persze a backup lehetőség sem jött rosszul, de tényleg csak ennyi. 2.3.5-re kb decemberben frissítette magát a masina, meglepő módon megmaradt a root, és gond nélkül működött a teló, semmi nem veszett el. Február körül frissítette magát 2.3.6-ra, benne maradt a superuser mint progi, de csak egy task killernek adott su permissiont, másnak nem, tehát itt már valami érthetelen dolog történt, hogy félig benne volt, félig nem a root.
    Tegnap egy fóliát cseréltem rajta, itt kis víz jutott bele, de ezt nem is azonnal vettem észre, hanem csak este. Kiszáradt, elvileg oké lenne vele minden. DE.....
    Voltam annyira hülye (szép dolog az önkritika dehát ez van), hogy a Motomizer progival elkezdtem barátkozni délután, és a kijelző felbontást elállítottam. Újra nem indítottam a masinát azonnal, működött is gond nélkül. Viszont hogy kiszárítsam, ahhoz szétszedtem, no ugye újraindítás megtörtént. A tünet:
    a kijelző kb 5 mm-es két oldali sávja tök érzéketlen, ahogy a két alsó szélső gomb is. Meglepő módon ikont másik oldalra sem tudok áthúzni, mert megáll ott, 5 mm-re kb a kijelző szélétől, mintha tényleges falba ütközne. A kijelzőn nem látszik semmi, az szép és jó.
    Kérdésem az, hogy ez valami hardver probléma, amit balga ember módjára magamnak köszönhetek, esetleg a hajszárító hőhatása miatt, vagy pedig fentebbi feltételezésem helytállhat, hogy a motomizerrel átállítottam a kijelző felbontást és ez zavarhatott be?
    Factory Reseten már túl vagyok, 2x is, amellett, hogy mindenem elveszett, ez a tünet maradt, mint ahogy a superuser progi is fentmaradt.
    A motomizert SD-re feltornásztam és telepítettem is, de sajnos pont a kijelzőnek az a része érzéketlen, amin a motomizer SET fülére kellene kattintani Settingsbe is csak shortcut-> all apps, úgy tudok bemászni a bal alsó gomb hiánya miatt.

Orvosolható ez vajon, vagypedig meg kell fizetnem a tanulópénzt a saját hüjeségem miatt?

Köszi

Peti

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet CTDpeti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,

X aktás kérdésem lenne.

(...)

Orvosolható ez vajon, vagypedig meg kell fizetnem a tanulópénzt a saját hüjeségem miatt?

Köszi

Peti
    1. Egy vízálló telefonon hogyan tud beázni a képernyő egy fóliacserénél?
    2. A telefon szétszedése nagyon nem volt okos dolog. Elég lett volna az aksit, sim-et, sd-t, stb. kiszedni, és hagyni árnyékban teljesen kiszáradni. Kb. egy nap.
    3. Hajszárítóval nekiesni pedig még rosszabb ötlet volt. Nem elég, hogyha gyorsítva szárítod a vizet, akkor könnyebben keletkezik oxidáció és vizkő, de a hőhatással az érzékeny belső szerkezetet is károsíthatod.

Elsőnek lehet, hogy megpróbálnám újra telepíteni a szoftvert. Tényleges újra telepítés, nem factory reset. De ha az érintőpanellel lett valami, akkor lehet, hogy csak a szerviz segíthet.

Kezdő androidos CTDpeti is on a distinguished road
    Készülék
    Defy plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    1. Egy vízálló telefonon hogyan tud beázni a képernyő egy fóliacserénél?
    2. A telefon szétszedése nagyon nem volt okos dolog. Elég lett volna az aksit, sim-et, sd-t, stb. kiszedni, és hagyni árnyékban teljesen kiszáradni. Kb. egy nap.
    3. Hajszárítóval nekiesni pedig még rosszabb ötlet volt. Nem elég, hogyha gyorsítva szárítod a vizet, akkor könnyebben keletkezik oxidáció és vizkő, de a hőhatással az érzékeny belső szerkezetet is károsíthatod.

Elsőnek lehet, hogy megpróbálnám újra telepíteni a szoftvert. Tényleges újra telepítés, nem factory reset. De ha az érintőpanellel lett valami, akkor lehet, hogy csak a szerviz segíthet.
    öhh, egenn, csak tippelem, hogy nem lehetett a hátlap teljesen a helyén. Elég megviselt csórinak a kasztnija, másnál szerintem 5 év alatt sem néz így ki, nagyon gáz körülmények között használom sajnos a munkámból kifolyólag, por, víz, minden jut rá, jó néhányszor le is esett már, lötyög itt, mozog ott, dehát strapateló vagy mi a fene.... Sajnálom én is, de ez van.
    Csak az akksit és a simet meg az SD-t vettem ki, ahogy írtad is, és próbáltam ésszel szárítgatni, nem rátenni a hajszárítóra.
    A rootolást még megoldottam anno, de cipész maradjon a kaptafánál jeligére akkor elviszem egy hozzáértőbb cimborámnak a sw újra telepítésre, hátha segít.

Köszönöm szépen!

P.

Kezdő androidos Matador is on a distinguished road
    Készülék
    Motorola DEFY+
    Android OS
    Cupcake (1.5)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az,hogy beírok egy új contactot és nem látszik a contactok között??? (a recent hívások között ott van a név és a szám, de a tel.könyvben meg nem látszik?) Gmail accountot használok! De nem értem,hogy felveszek egy új számot,névvel és nem találom a tel.könyvben a contactok között!
    A contact storage mellett a pipa meg van! (és a gmail-es account-omat mutatja ott is!)
    előre is köszi a segítséget!

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet Matador eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az,hogy beírok egy új contactot és nem látszik a contactok között??? (a recent hívások között ott van a név és a szám, de a tel.könyvben meg nem látszik?) Gmail accountot használok! De nem értem,hogy felveszek egy új számot,névvel és nem találom a tel.könyvben a contactok között!
    A contact storage mellett a pipa meg van! (és a gmail-es account-omat mutatja ott is!)
    előre is köszi a segítséget!
    Be van állítva, hogy mit mutasson a kontaktok közül?

Kezdő androidos J.Ati is on a distinguished road
    Készülék
    Vodafone 845
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok. A Defyvel szemezek már egy ideje olvasok utána itt ott így jutottam el ide is.
    Lehet elhangzott már sokszor De a Defy mennyire megbízható telefon , és mennyire megbízhatók a főzőt ROM-ok. Vagy melyiket érdemes rá tenni. Vagy átlag felhasználónak jó a gyári verzió. Köszi a válaszokat.

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet J.Ati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok. A Defyvel szemezek már egy ideje olvasok utána itt ott így jutottam el ide is.
    Lehet elhangzott már sokszor De a Defy mennyire megbízható telefon , és mennyire megbízhatók a főzőt ROM-ok. Vagy melyiket érdemes rá tenni. Vagy átlag felhasználónak jó a gyári verzió. Köszi a válaszokat.
    A legmegbízhatóbb általában a gyári rom. Átlag felhasználónak meg főleg. Volt a kezemben anno, akkor nagyon tetszett, de nem szabad elfelejteni, hogy nem egy mai konstrukció. Lassan eléri a széria az életciklusa végét, ami annyit tesz, hogy egyre kevesebben, és lassabb ütemben fognak rá fejleszteni ezt-azt. Ha nem hype-ból akarsz venni telefont, vagy azért, hogy a legújabb dolgokkal játsszál rajta, akkor szerintem egy nagyon korrekt kütyü.

Mint minden hasonló esetben, ajánlom, hogy keress valahol egy kiállított példányt, és vedd kézbe, nézd meg, hogy megfelel-e.

Kezdő androidos J.Ati is on a distinguished road
    Készülék
    Vodafone 845
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    A legmegbízhatóbb általában a gyári rom. Átlag felhasználónak meg főleg. Volt a kezemben anno, akkor nagyon tetszett, de nem szabad elfelejteni, hogy nem egy mai konstrukció. Lassan eléri a széria az életciklusa végét, ami annyit tesz, hogy egyre kevesebben, és lassabb ütemben fognak rá fejleszteni ezt-azt. Ha nem hype-ból akarsz venni telefont, vagy azért, hogy a legújabb dolgokkal játsszál rajta, akkor szerintem egy nagyon korrekt kütyü.

Mint minden hasonló esetben, ajánlom, hogy keress valahol egy kiállított példányt, és vedd kézbe, nézd meg, hogy megfelel-e.

Köszi a választ. Én a GPS és a net ami extrát használnák a telefonon, na jó néha a fotózás is. De más semmi extra. Most valami jó állapotú használtat keresek ezek kb 30-40 eFt környékén vennék és szerintem elég meg bízható telefonok. Az én el várásomnak megfelelne. És még egy kérdés a 2.2 mellé betett magyarosítás, az oké vagy nem tesz jót. Köszi.

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet J.Ati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszi a választ. Én a GPS és a net ami extrát használnák a telefonon, na jó néha a fotózás is. De más semmi extra. Most valami jó állapotú használtat keresek ezek kb 30-40 eFt környékén vennék és szerintem elég meg bízható telefonok. Az én el várásomnak megfelelne. És még egy kérdés a 2.2 mellé betett magyarosítás, az oké vagy nem tesz jót. Köszi.
    Alapból kéne tudnia magyarul szerintem. GPS-re, netezni, filmet nézni, zenét hallgatni, és telefonálni (esőben is) bőven tud ez is. Ráadásul jóval robosztusabb, mint az átlag okostelefon.

Kezdő androidos Mist is on a distinguished road
    Készülék
    DEFY
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    9
    Hírnév szint
    0
    Egy kis tapasztalat, azoknak, akik még válogatnak:
    9 hónapja van DEFY-m, Froyo2.2.2-vel. Én csak igyekszem használni, mint egy autót. A lelkébe nem mászok bele. (A kocsim sem én szerelem).
    Bár elég sokat értek a PC-s angolból, sokszor (amikor be kell valamit a rendszerben állítani) hiányzik a magyar nyelv.
    Egyébként pedig kiegészítő programokkal, app-okkal szinte minden rakható rá. Van GPS-em, de amióta Defy van, csak ezt használom, a Google Maps már egészen jó, ingyenes, folyamatosan fejlesztik. Igaz kell hozzá egy havi 20-50MB-os mobilnet, a T-mob. 1000Ft/hóért 100-at ad, bőven elég. Én úgy szoktam indulni, hogy otthon WIFI-vel elindítom a navigációt, betölti az útvonalat, térképet, s menet közben kevés mobilnetet használ. Meglepő módon érzékeny, a Picasso rádiója mellett van, így is jó a GPS vétel. Nagyritkán akkor van zavar, ha gyenge a mobilinternet.
    Ékezetes billentyűzet AnySoftKey tökéletes! A Google naptár funkciója is nagyon jó, az asztali gépen könnyebb az eseményt, időt beírni, és szinkronizálódik a két gépen, ha van hálózat. Fényképezőgép jegyzetelési funkcióra kiváló, emlékfotókra meg van az embernek más gépe. Nagyon jó a CamScanner, ami egy fotóalkalmazás, de az elkészült képet egy négyszög sarkainak mozgatásával kivághatod, megszüntethető a trapézos forma, és derékszögű téglalapként pdf-ben menti el. Zseblámpa funció is jó, teljes sötétben megvilágít előttem 5-10métert! Jó még a BarcodeScanner, ami a normál vonalkódot is és a QR kódot is olvassa (a kamerával), ha a kód egy link, rögtön rá lehet a weben keresni, vagy névjegyet a kontaktok közé rögzíteni. Ezeken kívül fénymérő, vízszintmérő, iránytű, elektroszmog, zajmérést is lehet használni (használom). Jó az FM rádiója is, sajnos fülhallgató kell hozzá antennaként is.
    Egy érdekes tulajdonságára jöttem rá. Hátul a bal alsó sarka mágnesesen érzékeny, a pólustól függően a médialejátszót, vagy a CAR alkalmazást kapcsolja be kihangosítva. Be is kapcsolja a készüléket, ha pedig kiveszem a mágnessel megszerelt tartójából le is kapcsolja. Nagyon kényelmes! A GPS-el pedig intelligens, mert annak ad elsőbbséget.
    Akkuval a tapasztalatom, hogy intenzív használattal (akár GPS-el is) egy napot kibír. Két napot akkor bír ki, ha max energiatakarékosság van beállítva, és alig használom. Én éjszakára felteszem a töltőre és kész. Sőt a kocsiban is töltős a tartó. Érdekes, hogy -szándékosan- ha fel van töltve, és így teszem töltőre, akkor csak 90%-os töltöttségnél indul el tölteni.

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Offline navigációs programra nem gondoltál? Az nem használ netet, külföldre is jó.

Fejlődő androidos Szepii is on a distinguished road
    Készülék
    GT540
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    4
    Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy miként lehet azt beállítani a Defy(+)-on, hogy a névjegyeket semelyik accountommal se szinkronizálja, illetve a FB szikronizációval letöltött adatokat törölje? Valamint az új névjegyeket hova kell menteni? Mert csak telefonos lehetőség nincs, Google, Hotmail, Motorola Services, illetve egy Phone-only, unsynced (és mögé írja az email-címemet) lehetőség van.

Köszönöm a segítséget!

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.557
    Hírnév szint
    50
    1. A fiókoknál a szinkronizációt kivenni.
    2. Beállítani a láthatóságokat (sim, telefon memória)
    Ez nálad (régi op. miatt) máshol lehet mint nálam.

Készülék
    GT540
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    4
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    1. A fiókoknál a szinkronizációt kivenni.
    2. Beállítani a láthatóságokat (sim, telefon memória)
    Ez nálad (régi op. miatt) máshol lehet mint nálam.
    Az a gáz, hogyha kiveszem a Neveknél a Google-on belül a "System Group: My Contacts"-ból a pipát, akkor nem mutatja a neveimet. De annak elviekben a telefon memórián kéne lennie, nem?

Valamint hogyan tudom azt beállítani, hogy a telefonra mentse a neveket? Mert a telefonmemória-hozzáadást továbbra se találom :-(

Egyébként Defy +, 2.3.5 rendszerrel.

Köszi

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.557
    Hírnév szint
    50
    Nos nem, amik ilyenkor eltűnnek azok a gmail-el szinkronizálva vannak. Természetesen a telefonban van, de nem fogja mutatni. De én nem erre gondoltam.
    Beállítások>Fiókok és szinkronizálási beállítások, itt kivenni a Háttéradatok mellől a pipát, és nem szinkronizál.
    Ha új telefonszámot veszel fel, akkor a kép mellett lehet kiválasztani hová mentsen. Utólag ez nem változtatható.

Készülék
    GT540
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    42
    Hírnév szint
    4
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nos nem, amik ilyenkor eltűnnek azok a gmail-el szinkronizálva vannak. Természetesen a telefonban van, de nem fogja mutatni. De én nem erre gondoltam.
    Beállítások>Fiókok és szinkronizálási beállítások, itt kivenni a Háttéradatok mellől a pipát, és nem szinkronizál.
    Ha új telefonszámot veszel fel, akkor a kép mellett lehet kiválasztani hová mentsen. Utólag ez nem változtatható.

Az a gáz, hogy a Settings-Accounts-on belül nem lehet beállítani, hogy mit szinkronizáljon és mit ne, csak hozzáadási lehetőség van, de csak app-okat mutat. A Gmailnél pedig csak az van, hogy "Sync now", de kikapcsolási lehetőség nincs :-(

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.557
    Hírnév szint
    50

Nekem ilyen a beállításoknál a fiókok beállítása. (első kép) A második képen a Google fiókon belüli dolgokat lehet beállítani mit frissítsen. (tapp a Google fiókra első képen) Teljes szinkron kikapcsolása az első képen a háttéradat mellől a pipát kivenni.

Kezdő androidos Gibil is on a distinguished road
    Készülék
    Motorola Defy MB525
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    7
    Hírnév szint
    0
    Üdv

A mi nap strandon voltunk és beleejtettem a telót a vízbe minden nyílás zárt volt még is bepárásodott a kijelző ezen az apróságon kívül tökéletesen működött, majd kiszáradt és mintha új lenne.

Viszont itthon akadt egy kis probléma, ugyanis nem veszi a töltést, ha gépre dugom akkor nem reagál semmit csak világít a fehér led, ha a hálózati töltőre, akkor csak felvillan majd megpróbál elindulni, de nem jön össze neki és marad kikapcsolva...

Segítsetek!

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.727
    Hírnév szint
    75
    Idézet Gibil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv

A mi nap strandon voltunk és beleejtettem a telót a vízbe minden nyílás zárt volt még is bepárásodott a kijelző ezen az apróságon kívül tökéletesen működött, majd kiszáradt és mintha új lenne.

Viszont itthon akadt egy kis probléma, ugyanis nem veszi a töltést, ha gépre dugom akkor nem reagál semmit csak világít a fehér led, ha a hálózati töltőre, akkor csak felvillan majd megpróbál elindulni, de nem jön össze neki és marad kikapcsolva...

Segítsetek!
    Mindenképpen szétszedném amennyire lehet (csavarhúzó nélkül), és hagynám száradni, hátha csak nedves volt még valahol a telefon. Rosszabbik eset az oxidáció.

+ Hozzászól a témához
Oldal: 15 / 18 ElsőElső ... 5 13 14 15 16 17 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva