+ Hozzászól a témához
Oldal: 59 / 80 ElsőElső ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.741 - 1.770 (2384) összesen

Téma: Samsung Galaxy Mini kérdések, problémák

Kezdő androidos yamagasi is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung galaxy Advance
    Android OS
    Cupcake (1.5)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok. Hallottam,hogy létezik egy mobiledit nevezetű program. Ki tud róla valami információt?:O Érdemes letölteni? És az is érdekelne,hogy létezik-e magyar nyelven? Köszönöm előre is a választ.

Szakértő androidos jimbo has a spectacular aura about jimbo has a spectacular aura about jimbo logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S III
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.343
    Hírnév szint
    31
    Idézet yamagasi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok. Hallottam,hogy létezik egy mobiledit nevezetű program. Ki tud róla valami információt?:O Érdemes letölteni? És az is érdekelne,hogy létezik-e magyar nyelven? Köszönöm előre is a választ.
    Miért nem keresel rá?

Kezdő androidos cpmiklos is on a distinguished road
    Készülék
    Galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!

Arról szeretnék kérdezni, hogy ha a számítógépről másolok valamit a telefonra és utána kikapcsolom a belső tárhelyet, nem tudja befejezni a médiakeresést és a felmásolt fájlok egy részét sem tudom megnyitni. Szerintetek mi okozhatja és mit lehetne tenni ellene?

Haladó androidos szornyu is on a distinguished road szornyu logója
    Készülék
    Huawei G300
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hely
    Dunavarsány
    Hozzászólás
    141
    Hírnév szint
    4
    Ha másolás után először a windóz-nál a hardver biztonságos eltávolítását választod és utána választod le akkor mennie kell.Más esetben sérülhetnek a filék amiket másoltál.Ha így sem megy akkor próbáld ki a My Phone Explorert. Ahhoz nem kell variálni,és ki be kapcsolgatni,egyszerüen beállítható.

Kezdő androidos cpmiklos is on a distinguished road
    Készülék
    Galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    OK Köszi! Megpróbálkozom mindkettővel!

Kezdő androidos Fehermini is on a distinguished road Fehermini logója
    Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    18
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok!

Nem tudja lejátszani a videokat a minim, és a párom y-ja sem.
    mit szedjünk le hozzá, hogy tudjunk videokat nézni a telefonon?
    Előre is köszönök minden segitséget

Kezdő androidos krisztina is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Keress esetleg egy blacklist programot marketen.

Köszönöm szépen a tanácsot, töltöttem le blacklist programot és szuperül működik! Örök hála!

Viszont újabb kérdésem lenne: miután a gmail-es címemmel összekötöttem a telefont a picasa képalbumaim is "sikeresen" rátöltődtek a telefonomra. Hogyan lehet eltávolítani őket a mobilomról? Előre is köszönöm a segítséget!

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    18
    Hírnév szint
    3
    Krisztina,

Ne szinkronizáld őket a fiókbeállitásnál

Áruld el kérlek, hogy melyik blacklist progit használod

// más: a T-mobile-nál azt mondják, hogy a 2.2.1-nél nincs frissebb... pedig van
    miért nem hajlandóak frissiteni? //

Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Idézet Fehermini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Krisztina,

Ne szinkronizáld őket a fiókbeállitásnál

Áruld el kérlek, hogy melyik blacklist progit használod

// más: a T-mobile-nál azt mondják, hogy a 2.2.1-nél nincs frissebb... pedig van
    miért nem hajlandóak frissiteni? //

Köszi Fehermini, de ha már szinkronizálva van? Akkor mit csináljak?

Hát lehet, hogy nem fogok sokat segíteni: őszintén szólva két blacklist programot is letöltöttem, az egyik neve meglepő módon Blacklist, a másiké Blocker. Mindkettő ingyenes volt a marketen. A Blacklist ikonja egy fekete sárga pajzs, a másiké egy lakat benne egy B. Hát ha ez alapján megtalálod, zseni vagy!...Vagy én

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    18
    Hírnév szint
    3

Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    18
    Hírnév szint
    3
    Krisztina,

találtam az egyik topikban egy leirást, linkelni nemtudom, tegnap próbáltam, de nem jelenik meg.
    bemásolom:

Számomra sok fejfájást okozott hogy hiába kapcsoltam ki a fotó szinkronizálást, továbbra is mutatta a galériában a Picasa/Blog/Stb oda nem illő web képeket.
    Kis google-zás után találtam angolul egy forum bejegyzést amit lefordítva megosztok veletek:

1. Állísd le a fotó szinkronizálást a Beállításokban és a Galéria beállításokban.
    2. Kapcsold ki a netet a telefonon.
    3. Menj a menübe és keresd meg a Google+ appot, majd tartsd lenyomva és a képernyő tetején kiírja hogy eltávolítás és ALKALMAZÁS INFÓ.
    4. Az Alkamazás infóra húzd rá az ikont.
    5. Nyomj egy kényszerített leállítást utána pedig az adatok törlése gombra kattints.
    (6. Elvileg kész, de ha még mindig ott vannak akkor csináld meg ugyanezt a folyamatot a Galéria app-al is.)

Nekem sikerült
    Remélem segíthettem!

Üdv, Olivér

.........................

Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Idézet Fehermini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Krisztina,

találtam az egyik topikban egy leirást, linkelni nemtudom, tegnap próbáltam, de nem jelenik meg.
    bemásolom:

Számomra sok fejfájást okozott hogy hiába kapcsoltam ki a fotó szinkronizálást, továbbra is mutatta a galériában a Picasa/Blog/Stb oda nem illő web képeket.
    Kis google-zás után találtam angolul egy forum bejegyzést amit lefordítva megosztok veletek:

1. Állísd le a fotó szinkronizálást a Beállításokban és a Galéria beállításokban.
    2. Kapcsold ki a netet a telefonon.
    3. Menj a menübe és keresd meg a Google+ appot, majd tartsd lenyomva és a képernyő tetején kiírja hogy eltávolítás és ALKALMAZÁS INFÓ.
    4. Az Alkamazás infóra húzd rá az ikont.
    5. Nyomj egy kényszerített leállítást utána pedig az adatok törlése gombra kattints.
    (6. Elvileg kész, de ha még mindig ott vannak akkor csináld meg ugyanezt a folyamatot a Galéria app-al is.)

Nekem sikerült
    Remélem segíthettem!

Üdv, Olivér

.........................
    Végigcsináltam de béna vagyok! Nekem nem megy. Már a 3. pontnál elakadtam Mi az hogy alkalmazás info? És a kényszerített leállítás? Jaj de ügyetlen vagyok én ebben!

Szakértő androidos Olivér has a spectacular aura about Olivér has a spectacular aura about Olivér logója
    Készülék
    Nexus 4
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Komárom
    Hozzászólás
    1.060
    Hírnév szint
    29
    Válaszoltam a másik topikban!

Kezdő androidos vulika21 is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Nagy szükségem van galaxy hozzáértőkhöz!Használtan vettem egy galaxy minit, tökéletesen lejátszotta a youtuberól letöltött klipeket.Csináltam egy gyári visszaállítást.Azóta nem játsza le,hiába töltöttem már le rengeteg lejátszót.Abban kérem a segítséget hogy most valamit be kéne állítanom rajta,vagy az összes lejátszó rossz amit eddig letöltögettem,kipróbáltam?Van fen egy avis film is és ahhoz is hiába töltöttem le az avi playert. már nagyon zavar,SEGÍTSETEK
    Köszönöm előre a válaszokat!!!

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Idézet vulika21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Nagy szükségem van galaxy hozzáértőkhöz!Használtan vettem egy galaxy minit, tökéletesen lejátszotta a youtuberól letöltött klipeket.Csináltam egy gyári visszaállítást.Azóta nem játsza le,hiába töltöttem már le rengeteg lejátszót.Abban kérem a segítséget hogy most valamit be kéne állítanom rajta,vagy az összes lejátszó rossz amit eddig letöltögettem,kipróbáltam?Van fen egy avis film is és ahhoz is hiába töltöttem le az avi playert. már nagyon zavar,SEGÍTSETEK
    Köszönöm előre a válaszokat!!!
    Rakd fel az MX Video playert, ha az nem játssza le, akkor semmi sem.

Kezdő androidos vulika21 is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Rakd fel az MX Video playert, ha az nem játssza le, akkor semmi sem.

Köszönöm,ez most lejátszik mindent,de időnként(sokszor) eltűnik a hang,aztán gondol egyet és visszajön.

Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok,

szeretnék kérdezni ismét. Mi lehet a gond a Minimmel, ha wifin keresztül szeretnék netezni, a wifi be van kapcsolva, a telefon csatlakoztatva állapotú a wifivel, mégis azt írja ki, hogy nincs internetkapcsolat, nem tudok sem az internetre sem a marketbe belépni. Korábban már működött, most mi lehet a gond?
    Nagyon köszönöm a segítséget!

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.476
    Hírnév szint
    49
    Amihez csatlakozol, az nem csatlakozik netre. A WIFI-s router vagy egyéb berendezés működik, tehát te tudsz hozzá csatlakozni, de nem biztos, hogy van internet is.
    Egy példa, nálam a router csinálja a WiFi-t, de ha kihúzom a modemet a routerből, attól még lehet Wifi-n csatlakozni a routerhez, de mivel nincs csatlakozva, így internet elérés sincs.
    Ha otthon van gondod, nézd meg a routert, ha nyilvános helyen neteznél, ott több okból nem lesz net. Túlterheltség, karbantartás hiánya, nem törődik a szolgáltató vele, stb...

Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amihez csatlakozol, az nem csatlakozik netre. A WIFI-s router vagy egyéb berendezés működik, tehát te tudsz hozzá csatlakozni, de nem biztos, hogy van internet is.
    Egy példa, nálam a router csinálja a WiFi-t, de ha kihúzom a modemet a routerből, attól még lehet Wifi-n csatlakozni a routerhez, de mivel nincs csatlakozva, így internet elérés sincs.
    Ha otthon van gondod, nézd meg a routert, ha nyilvános helyen neteznél, ott több okból nem lesz net. Túlterheltség, karbantartás hiánya, nem törődik a szolgáltató vele, stb...
    Köszi, de ezeket azért nem tudom elképzelni, mert a multinál ahol dolgozom a vendégeknek fenntartott wifire csatlakoztam, a jelszót az IT-s kolléga adta meg, tehát biztos, hogy törődnek vele. Akkor ezt nem fogom tudni használni

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.476
    Hírnév szint
    49
    Vagy túl sok a felhasználó aki fel van csatlakozva, ezért nem tudsz netezni. Sajnos ez ilyen, "Közös lónak túros a háta" ahogy a közmondás tartja...

Fejlődő androidos ata88 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxi Mini GT-S5570
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    38
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok!
    Djuice-s vagyok, de a netem az a Klikk szolgáltatás.Ez ugye 1000 ft, havi 100 mega,ha túllépem nincs költség, csak feleződik a sebesség.A 3G watchdog szerint 130%-nál járok,erre fel ma kapok egy sms-t, hogy az adatszolgáltatásom vagy mi 20 mb alá esett.Ez mit takar?Vki tudja?

Szakértő androidos jimbo has a spectacular aura about jimbo has a spectacular aura about jimbo logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S III
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.343
    Hírnév szint
    31
    Idézet ata88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Djuice-s vagyok, de a netem az a Klikk szolgáltatás.Ez ugye 1000 ft, havi 100 mega,ha túllépem nincs költség, csak feleződik a sebesség.A 3G watchdog szerint 130%-nál járok,erre fel ma kapok egy sms-t, hogy az adatszolgáltatásom vagy mi 20 mb alá esett.Ez mit takar?Vki tudja?
    Ezért nem használok 3G watchdogot. :-)
    Azt jelenti, hogy a lehetséges 100 mb-ból (amit havonta lassítás nélkül elhasználhatsz) kevesebb, mint 20 mb maradt. Az a mérvadó, amit a szolgáltatód mond.

Fejlődő androidos ata88 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxi Mini GT-S5570
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    38
    Hírnév szint
    3
    Na de miért van ennyi, amikor korlátlan használhatom, csak a sebességet lassítják le?

Készülék
    Samsung Galaxy S III
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.343
    Hírnév szint
    31
    Idézet ata88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na de miért van ennyi, amikor korlátlan használhatom, csak a sebességet lassítják le?
    Te írtad, hogy 100 mb-os a csomagod…
    Mit nem értesz rajta? :-)
    Lassítás után nem fogod élvezni a sebességet. ;-)

Kezdő androidos peet83 is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    17
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok lenne 2 kérdésem!
    Alkalmazásokban megjelent olyan hogy hiba boriték és piros x van benne!csc lehetőségek kényszer leálítás,vagy adat törlés.kell ezzel foglalkozni vagy nem?lehet törölni?
    Második:mx video playert használok és avi filmeknél 8-2őt visz vagy hang van kép nélkül vagy semmi!mit kell figyelembe venni a videóknál hogy biztosan menjen?
    köszi

Készülék
    samsung galaxy mini
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    25
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok,

csak meg szeretnék bizonyosodni, hogy jól gondolom-e: Ha Beállítások/Vez. nélküli és hálózatok/Mobilhálózatok/Csomagkapcs. haszn. nincs bepipálva, tehát nem zöld (és a többi sem), akkor nem tud felmenni a netre?
    Mert nem szeretném, ha véletlenül rákattintok valamire és felmegy, kivéve ha wifit használok (vagy használnék, ha tudnék).
    Köszönöm szépen! Krisztina

Készülék
    Samsung Galaxy S III
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.343
    Hírnév szint
    31
    Ez így jó, de ha nagyon biztos szeretnél lenni a dolgodban, akkor a Mobil hálózatok - Hozzáférési pontok neve menüpontban kiválasztod a netet és az apn nevéhez hozzáírsz egy karaktert, bármit. Így még véletlenül se fog tudni feljutni a netre csak wifivel. Ennél biztosabb nincs.

Fejlődő androidos szami20 is on a distinguished road
    Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    32
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok és kérném a segítségeteket, hogy a memóriakártyára másolt filmeket a telefon "Galéria" menüjében nem lehet lejátszani csak a telepített "MX Paleyer" lejátszómmal tudom lejátszani.
    Viszont amit a készülék kamerájával készítek videókat azt a Galéria mappában el tudom indítani.
    Továbbá a Galéria menün belül van egy "Főalbum" nevezetű fekete mappa melynek a bal alsó sarkában a szürke picasa ikon van.
    Mappát törölni és megnyitni nem lehet illetve egy szürke kis törött "image" ikon van benne.
    Amennyiben leválasztom és eltávolítom a memóriakártyát továbbra is a ott marad főalbum nevezetű fekete mappa.
    Ez mi? Illetve hogy szabadulhatnék meg tőle, mert teljesen felesleges?
    Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm.

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.631
    Hírnév szint
    74
    Idézet szami20 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok és kérném a segítségeteket, hogy a memóriakártyára másolt filmeket a telefon "Galéria" menüjében nem lehet lejátszani csak a telepített "MX Paleyer" lejátszómmal tudom lejátszani.
    Viszont amit a készülék kamerájával készítek videókat azt a Galéria mappában el tudom indítani.
    Továbbá a Galéria menün belül van egy "Főalbum" nevezetű fekete mappa melynek a bal alsó sarkában a szürke picasa ikon van.
    Mappát törölni és megnyitni nem lehet illetve egy szürke kis törött "image" ikon van benne.
    Amennyiben leválasztom és eltávolítom a memóriakártyát továbbra is a ott marad főalbum nevezetű fekete mappa.
    Ez mi? Illetve hogy szabadulhatnék meg tőle, mert teljesen felesleges?
    Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm.
    Az MX videoplayer olyan formátumot is le tud esetenként játszani, amit a beépített lejátszó nem. Természetesen, mikor te veszel fel videót, az olyan formátumú, amit a beépített lejátszója is le tud játszani.

Fejlődő androidos szami20 is on a distinguished road
    Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    32
    Hírnév szint
    3
    .avi formátumban voltak és vannak is a filmek. Eddig lejátszotta(tegnap még lejátszotta ma már nem). Bár tegnap le lett formázva a memóriakártya, ehhez lehet köze?

+ Hozzászól a témához
Oldal: 59 / 80 ElsőElső ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva