Galaxy mini eredeti hozzászólása
Sziasztok!
Nekem az mms küldéssel lenne problémám. Telenornál vagyok már több éve, az előző telómmal nem volt gondom. Most galaxy mini-m van. Szóval elő van fizetve a beállítás elvileg, a beállítások az alapok, de mégsem megy át az mms. Igaz, hogy a wapos beállítást kitöröltem, nem szeretnék még véletlenül sem wapért fizetni. De gondolom az mms-hez nem kell a wap beállítás (az előző telómnál sem volt wap beállítva)
Néztem neten, hogy miket kell beírni, és miket nem, de mégsem működik. Tudna nekem esetleg valaki segíteni?? Esetleg aki tud tuti működő beállítást, leírná nekem??
A másik problémám az lenne (nem találtam ennek megfelelő fórumot) Nem tudom hogyan helyezhetnék át pár zenét a belső memóriára. (hogyha esetleg a sd-t eltávolítom, mégis legyen csengőhangom.) Sehol nem találom, hogyan tudnék hozzáférni ahhoz a memóriához. (már töltöttem le különböző fájl kezelőket, azt hittem, az majd többet fog mutatni, mint a saját fájlokon belül találtak - igaz, tényleg többet mutatott, a telefon rendszer mappáit, de nem találtam a belső memóriás mappát) Valaki esetleg ebben tudna segíteni??
Köszi a válaszokat!