+ Hozzászól a témához
Oldal: 1 / 2 1 2 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 30 (34) összesen

Téma: Mi fizetős, ha használod ?

Kezdő androidos gumicsizma is on a distinguished road
    Készülék
    lg optimus gt540
    Android OS
    Donut (1.6)
    Hozzászólás
    9
    Hírnév szint
    0
    sziasztok fórumozók. most vettem egy lg optimus gt 540 et. szeretném megkérdezni tőletek,hogy miért kell fizetni vagy nem ha használod pl. letöltöttem skypot wierlessen keresztül tökéletesen müködik. de ha kikapcsoltam a wierlest akkor is működött. az hogy lehet.talán a 3g?még sosem nem volt okos telefonom de tetszik csak nem akarom ,hogy hónap végén megbánjam.ja vagy ha bekapcsolom a gps akkor kell fizetni? bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok

Fejlődő androidos csomagolok is on a distinguished road csomagolok logója
    Készülék
    HTC Desire
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    44
    Hírnév szint
    7
    [FONT="Georgia"]Milyen netcsomagban vagy a szolgáltatódnál? Mert ha nincs olyanod, akkor súlyos pénzeket fogsz fizetni a nethasználatért! Inkább fizess elő egy mobilinternet szolgáltatásra a T-nél/Vodánál/Telenornál/Djuicenál!
    A GPS nem fizetős, csak a program, amely használja, felmehet a netre.
    Egyébiránt meg nem igazán jellemző, hogy bármi is pénzt kérne a használatért, max ha a fizetős programot veszel, de az más tészta.

Amúgy a helyesírás sem szégyen. ;-)[/FONT]

Készülék
    lg optimus gt540
    Android OS
    Donut (1.6)
    Hozzászólás
    9
    Hírnév szint
    0
    Hello időközben rájöttem,hogy elég sokba került, az a helyzet,hogy ez céges kártya a T-nél csak a teló saját.hogy lehet kikapcsolni ezeket a fizetős dolgokat? ha bekapcsolom a wifit akkor az lesz az elsődleges amit használ a teló vagy a gprs vagy mi.
    előre is köszi. sok kérdésem lesz még.

Szakértő androidos Olivér has a spectacular aura about Olivér has a spectacular aura about Olivér logója
    Készülék
    Nexus 4
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Komárom
    Hozzászólás
    1.081
    Hírnév szint
    29
    Menj bele a Beállítások->Vezeték nélküli és hálózatok->Mobil hálózatok->Pipáld ki azt hogy csak 2G hálózatot használjon, az adat engedélyesés meg ne legyen kipipálva.
    Ezután nem fog internetet használni a telefonod, csak wifin keresztül. Üdv!

Szakértő androidos darkside will become famous soon enough darkside logója
    Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet Olivér eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Menj bele a Beállítások->Vezeték nélküli és hálózatok->Mobil hálózatok->Pipáld ki azt hogy csak 2G hálózatot használjon, az adat engedélyesés meg ne legyen kipipálva.
    Ezután nem fog internetet használni a telefonod, csak wifin keresztül. Üdv!
    Szerintem nézd át újra a forrásaidat! A 2G is adatkapcsolatot jelent, csak nem HSPA/3G, hanem EDGE/GPRS.

Fel kell tenni egy apn doridot, vagy egy quick settings-et, és azokkal egy gombnyomással kikapcsolni, illetve vissza.

DS

Készülék
    lg optimus gt540
    Android OS
    Donut (1.6)
    Hozzászólás
    9
    Hírnév szint
    0
    ne haragudj ezt nem értem ha kifejtenéd bővebben.köszi . még kérdeznék. most az a gondom hogy nem tudom szinkronizálni a PC SUITE t azt irja hogy kivan kapcsolva de sehogy sem tudom bekapcsolni.és még azt szeretném kérdezni hogy ha lehet GPS használni ezen a telón hogy ne kerüljön pénzbe? mert mióta nincs pénz a kártyámon az sem műkődik.
    Utoljára módosítva: gumicsizma által : 2011-03-09 21:43

Készülék
    lg optimus gt540
    Android OS
    Donut (1.6)
    Hozzászólás
    9
    Hírnév szint
    0
    köszi. megcsináltam remélem mostmár jóóó

Szakértő androidos Olivér has a spectacular aura about Olivér has a spectacular aura about Olivér logója
    Készülék
    Nexus 4
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Komárom
    Hozzászólás
    1.081
    Hírnév szint
    29
    *darkside: De írtam azt is h az adat engedélyezés ne legyen kipipálva. Nekem ha épp ezek a beállítások vannak akkor isten nincs h ráerőszakoljak akármilyen adatforgalmat is. Semmilyen forrásból nem néztem ezt, hanem saját tapasztalatból irtam. Azelőtt iPhone-on is ugyanezt csináltam (3G, Data kilőve) és nem volt adatforgalom.

*gumicsizma: Ne a Google Maps-ot használd, hanem telepíts valamilyen offline GPS programot (pl.: IGO, Aura stb..). Utána semmilyen adatforgalom nem lesz navigáció közbe.

Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet Olivér eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    *darkside: De írtam azt is h az adat engedélyezés ne legyen kipipálva. Nekem ha épp ezek a beállítások vannak akkor isten nincs h ráerőszakoljak akármilyen adatforgalmat is. Semmilyen forrásból nem néztem ezt, hanem saját tapasztalatból irtam. Azelőtt iPhone-on is ugyanezt csináltam (3G, Data kilőve) és nem volt adatforgalom.

*gumicsizma: Ne a Google Maps-ot használd, hanem telepíts valamilyen offline GPS programot (pl.: IGO, Aura stb..). Utána semmilyen adatforgalom nem lesz navigáció közbe.
    Akkor sem üdvözítő megoldás a 3G-t 2G-re kapcsolni. Felesleges, ha kikapcsolod a mobilnetet. És arra is illene figyelni, hogy például az mms-ek menjenek még, ezért a teljes kikapcsolás sem üdvözítő, ellenben így generálható adatforgalom (igaz ezt nem számolják - mármint az mms-ét -, mert az emelt díja tartalmazza az adatkapcsolat díját is).
    Forrásként én is a saját kútfőre gondoltam, ezért nem ártana rendesen utánaolvasni!

A másik, a navigáció. Amíg bekapcsolva hagyja a mobil adatkommunikációt, addig az offline navik is generálnak adatforgalmat, mivel a-gps rendszerű chip van a készülékben, pozíciót és műholdlistát tölt le.

DS

Kezdő androidos paja is on a distinguished road
    Készülék
    xperia x10 mini
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok! Nekem lenne két kérdésem. Remélem tudtok segíteni! Most szeretnék venni egy SE Xperia x10 mini-t és, hogy a wifin keresztül tudok-e internetes rádiót hallgatni? És, hogy friss GPS programot honnét tudnék letölteni. Elég csak Magyarország térkép! Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel: Paja

Készülék
    Nexus 4
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Komárom
    Hozzászólás
    1.081
    Hírnév szint
    29
    Szia paja! wifin keresztül is menni fog az internet rádió! És ezen a linken válogathatsz a navigációk között!

Kezdő androidos paja is on a distinguished road
    Készülék
    xperia x10 mini
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Olivér! Köszönöm szépen a segítséget!!

Kezdő androidos benulini is on a distinguished road
    Készülék
    LG Optimus GT 540
    Android OS
    Eclair (2.0-2.1)
    Hozzászólás
    4
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.A kérdésem az lenne mint gumicsizmának.
    Hogyan lehet androidos telefonon (LG Optimus GT540) úgy futtatni a wifit, hogy az legyen az alap internet rajta.
    Tudom, hogy gumicsizmának már válaszoltak de csak egy vita lett a 2 válaszoló között.Úgy hogy légyszi segítsetek.
    A telefon még nincs meg még legalább 2 hét mire megveszem, de már szeretnék mindent előre tudni.

Előre is köszi!
    Üdv:benulini

Az androidos androidos will become famous soon enough androidos logója
    Készülék
    Nexus One, Nexus 7
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    809
    Hírnév szint
    10
    Egy androidos okostelefon esetében mindenképpen érdemes 3G előfizetést is kötni, mivel az, hogy bárhol elérheted az internetet, óriási kényelmet jelent. Ha beállítod a Wi-Fi hálózatot a közeledben, akkor a készüléked automatikusan felcsatlakozik majd rá.

Kezdő androidos Pety97 is on a distinguished road Pety97 logója
    Készülék
    Samsung Galaxy Mini
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hely
    Halásztelek
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Szerintetek melyik a legjobb offline navigációs szoftver 2.1-es Androidra?
    esetleg egy nevet..

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Szerintem az iGO, de kérdezd DS-t, ebben ő lesz a tett embered. Van egyébként egy navigációs igo topic, ott nézz körül.

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.551
    Hírnév szint
    50
    Sygic is jó, bár sok pontatlanság van benne, nekem jobban bejön mint az IGO, de a pontatlanság miatt (pl.: Plaza a Lidl helyén van, stb..) ha nem címre kell menni akkor IGO vagy a gyári Google maps. Ha pontos címre akkor azt használom. Ki kell próbálni, és ami jobban bejön!

Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sygic is jó, bár sok pontatlanság van benne, nekem jobban bejön mint az IGO, de a pontatlanság miatt (pl.: Plaza a Lidl helyén van, stb..) ha nem címre kell menni akkor IGO vagy a gyári Google maps. Ha pontos címre akkor azt használom. Ki kell próbálni, és ami jobban bejön!
    Sygic soha nem fog működni az ő készülékén.
    Sem megfelelő grafikai mag, sem megfelelő processzor nincsen benne.

DS

Fejlődő androidos Zetikla is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy Spica
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    44
    Hírnév szint
    3
    Röviden és tömören fogalmazva: minden olyan netes alkalmazás, amit nem saját vagy más wifi neten keresztül használsz, illetve tudtod nélkül mobilnetet használ, az bizony súlyos pénzekbe fog neked kerülni, még akkor sem éri meg mobilnetet használni szerintem, ha van vmi díjcsomagod hozzá, mivel ugyanúgy ziher drága

Szakértő androidos PDAfanos is on a distinguished road
    Készülék
    HTC SENSATION XE with 4.0.3; HTC Incredible S;
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hozzászólás
    360
    Hírnév szint
    6
    Sziasztok,
    A telefon GPS-funkciójának a fizetős-mentessége érdekelne; tehát viszonylag kezdő androidosként kérdésem (előre is bocsi ha bugyuta):
    1. Létezik ugye a hagyományos GPS készülék kocsikban, fateromnak is van, de az CSAK! GPS felszerelés, nem valós idejű útadatokat mond be mikor megyünk vele, időnként a PC-ről (IGO oldaláról) frissítjük. Ezért a készülékért csak 1x, akkor kellett fizetni amikor anno a műszakiba megvettük magát ezt a GPS készüléket.Amikor utazunk vele , a használatáért nem kell fizetnünk azóta se. Valami hason lót szeretnék a jelenlegi androidos mobilommal is; tehát:
    2. SG Ace-men is van lehetőség telózás és sok minden más mellett GPS használatára. De ez ugye egyben telefon is, adatforgalma van, ami alapján kapjuk a telefon számlánkat a mobil-szolgáltatótól. Kérdésem; ha a telómon egy navi-s app miatt a GPS -t ha használom(bekapcs az GPS ikont) akkor generál -e adatforgalmat (fizetős telefon számlát) a hívásaimon és sms-en kívűl, vagy a- melett, vagyis másképp kérdezve elkülönül-e a 2 funkció, a mobiltelózás és az 1.pontban leírtakhoz hasonló GPS használata, tehát eltudom-e különíteni, hogy amikor egy navigációs app használata miatt bekapcsolom ezen a telómon a GPS-t, akkor a mobilszámlám ne növekedjen? Talán érthető mit szeretnék vázolni, igazából azt szeretném hogy a telefonom GPS funkciója hasonlóképp ingyenesen használja a navis appot mint amit bemutattam az 1. pontban, tehát mint a kocsiban lévő önálló GPS berendezés. Amúgy ezen a telómon csak a 2G van kipipálva, Wifit meg csak otthonról vagy a fősulinál használok. Bocsi ha nagyon kezdő és láma a kérdés, de a telóm GPS funkcióját is szeretném kihasználni de úgy hogy ne kerüljön semmibe (hasonlóképp mint a régi autós navigációs készülékek használata). Részletes és türelmes magyarázó ide is jöhet:1silverrain1*gmail.com Előre is köszi
    Utoljára módosítva: PDAfanos által : 2012-06-18 23:22

Szakértő androidos ronin79 will become famous soon enough ronin79 logója
    Készülék
    Samsung Galaxy Ace CM7.2 Xperion v5
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    813
    Hírnév szint
    16
    Biztos lesz aki bővebb választ is ad a kérdésedre, de röviden: ha telepítesz egy offline gps appot, pl. sygic - első indításnál letölti a térképeket, ehez kell internet kapcsolat ha 3g akkor adatforgalmat generál amit előfizud szerint fizetsz a szolgáltatódnak, ha wifin töltöd le otthon akkor azért nem kell szolgáltatódnak fizetni. Ezután ha akárhol használod nem kell hozzá net kapcsolat így nincs is adatforgalom amiért fizetned kéne.
    Ugyanez pl. IGOnál csak ott más a térképtelepítés menete. Lényeg offline navigáció - nem kell hozzá internet csak gps vevő.

Készülék
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hozzászólás
    360
    Hírnév szint
    6
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Igen a Cygic-et letöltöttem (Wifin, amúgy az egyéb netes letöltéseket értem, fél éve rendszeresen szedek a telómra progikat, megyek fel a face-ra, skypezok, stb...) szóval ez a navi (elvileg offline) mikor kérte hogy kapcsoljam be a GPS-t ezt a 'tapit arra a bizonyos ikonra azért nem tettem meg, mert éppen attól tartok hogy a GPS is adatforgalom alapján találja meg a műholdat és ezért a mobil szolgáltatóm majd számlázz rendesen...Tehát én úgy sejtem mivel mobil készüléken belül van ez a GPS /műhold keresési funkció, ezért ez is a mobilszolgáltatón keresztül megy. Szal ez nem világos még számomra, ezért is hoztam fel példának a hagyományos autós GPS készülékeket hogy ha ott is ingyenes a műholdas kapcsolat akkor egy ilyen telefonban is vajon ingyenes-e a GPS gomb aktiválása? Szal azt értem hogy az offline navi nem neten megy, de én azt nem látom tisztán illetve az gyanús nekem, hogy ha a mobilom találja meg a benne lévő GPS-el a műholdat, az nem-e szintén adatforgalom, 'ergo költségként jelentkezik a felhasználónál? Nem szeretném hogy a fizum rámenne arra hogy ezzel a módszerrel keresem meg a nyári gyakhelyemet. Köszi a megértést, remélem valahol mégis csak 'jogos a felvetésem.

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    813
    Hírnév szint
    16
    Kár h. most ezt nem olvassa nemka, ő tuti szakszerű választ adna kérdésedre tipp: ha kiveszed a sim karit és működik a sygic akkor tuti nem bonyolít adatforgalmat amiért fizetned kéne

Szakértő androidos doongoo is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S II [Omega v23+Philz v5.06.1]
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Szombathely
    Hozzászólás
    320
    Hírnév szint
    8
    Idézet PDAfanos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Igen a Cygic-et letöltöttem (Wifin, amúgy az egyéb netes letöltéseket értem, fél éve rendszeresen szedek a telómra progikat, megyek fel a face-ra, skypezok, stb...) szóval ez a navi (elvileg offline) mikor kérte hogy kapcsoljam be a GPS-t ezt a 'tapit arra a bizonyos ikonra azért nem tettem meg, mert éppen attól tartok hogy a GPS is adatforgalom alapján találja meg a műholdat és ezért a mobil szolgáltatóm majd számlázz rendesen...Tehát én úgy sejtem mivel mobil készüléken belül van ez a GPS /műhold keresési funkció, ezért ez is a mobilszolgáltatón keresztül megy. Szal ez nem világos még számomra, ezért is hoztam fel példának a hagyományos autós GPS készülékeket hogy ha ott is ingyenes a műholdas kapcsolat akkor egy ilyen telefonban is vajon ingyenes-e a GPS gomb aktiválása? Szal azt értem hogy az offline navi nem neten megy, de én azt nem látom tisztán illetve az gyanús nekem, hogy ha a mobilom találja meg a benne lévő GPS-el a műholdat, az nem-e szintén adatforgalom, 'ergo költségként jelentkezik a felhasználónál? Nem szeretném hogy a fizum rámenne arra hogy ezzel a módszerrel keresem meg a nyári gyakhelyemet. Köszi a megértést, remélem valahol mégis csak 'jogos a felvetésem.
    simán a GPS nem bonyolít adatforgalmat. Az egy beépülő modul, ami mobilhálózattól függetlenül keresi a műholdakat. Emiatt tovább is tart neki megtalálnia stabil jelet egy kicsivel. Ha viszont engedélyezed a menüben a kisegítő érzékelőket (aGPS) is hozzá, akkor az már bonyolít adatforgalmat. Cserébe gyorsabban talál stabil jelet. Saját tapasztalat: aGPS-szel kb. max. 15 másodperc, csak GPS-szel kb. max. 2-3 perc

Készülék
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hozzászólás
    360
    Hírnév szint
    6
    áhhhááám, akkor így már értem (asszem ) , köszi szépen jaja amúgy éppen ezt csináltam, kiszedtem a sim-et, most megyek le a fősulihoz (megnézni a jegyemet :P ) akkor elindítom a telómon a GPS-s. Amúgy költségek; amikor a mobilnetezésünkkel túllépjük mobilszolgáltatóknál megkötött tarifámat, akkor a mobilszolgáltatók nem alkalmazzák azt a módszert hogy onnantól kezdve zárják a forgalmamat automatice és akkor veszi észre az user hogy onnatól kezdve túllépte? csak mert hogy olvastam másik topikban hogy érdemes adatforgalom számlálót telepíteni a telóra hogy a túllépést figyeli. Sztem megtehetné a szolgáltató hogy pl. figyelmeztető jelzést küld free sms-ben hogy túllépted a megállapodott keretedet(tarifát).
    A fentire a választ még1x köszi, kezdek képbe kerülni

Szakértő androidos Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S II; Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Székesfehérvár
    Hozzászólás
    1.415
    Hírnév szint
    36
    Idézet doongoo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    simán a GPS nem bonyolít adatforgalmat. Az egy beépülő modul, ami mobilhálózattól függetlenül keresi a műholdakat. Emiatt tovább is tart neki megtalálnia stabil jelet egy kicsivel. Ha viszont engedélyezed a menüben a kisegítő érzékelőket (aGPS) is hozzá, akkor az már bonyolít adatforgalmat. Cserébe gyorsabban talál stabil jelet. Saját tapasztalat: aGPS-szel kb. max. 15 másodperc, csak GPS-szel kb. max. 2-3 perc
    Ezek szerint elég sűrűn használod a GPS funkciót, mert a műhold adatok nélkül 15-20 perc között talál holdat, ha talál... Minél korábban használtad előtte a GPS-t, annál gyorsabban talál holdat, mert ez előző adatokból fog kiindulni, amennyiben nem kap frissítést. Egyébként ez az adatforgalom minimális, nem is érdemes vele foglalkozni. Pár kilobite az egész.

Üdv, Dec

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    813
    Hírnév szint
    16
    15-20 perc? ne viccelj már!? nekem a 2 perc is soknak tünik. Egy teljes romcsere után (odin- stock, fr,wipe,stb., cm7.2 frissen telepítve) is max. 2 perc amíg megtalálja a pozícióm gps test- ben. Nemrég játszadoztam ezzel, sd kariról pont emiatt töröltem az aura mappát, hálózati helymeghatározás meg alapból ki volt kapcsolva. De lehet ez romfüggő, ha nincs buherált gps.conf, de akkor is soknak tünik...

Szakértő androidos Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon has a spectacular aura about Decepticon logója
    Készülék
    Samsung Galaxy S II; Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Székesfehérvár
    Hozzászólás
    1.415
    Hírnév szint
    36
    [QUOTE=ronin79;67426]15-20 perc? ne viccelj már!? nekem a 2 perc is soknak tünik. Egy teljes romcsere után (odin- stock, fr,wipe,stb., cm7.2 frissen telepítve) is max. 2 perc amíg megtalálja a pozícióm gps test- ben. Nemrég játszadoztam ezzel, sd kariról pont emiatt töröltem az aura mappát, hálózati helymeghatározás meg alapból ki volt kapcsolva. De lehet ez romfüggő, ha nincs buherált gps.conf, de akkor is soknak tünik...

Nekem a Galaxy S II a hálózati helymeghatározás nélkül nem nagyon talált holdat. Nem is bírtam kivárni a végét. Persze előtte nekem is wipe volt.

Üdv, Dec

Fejlődő androidos dfcbt will become famous soon enough dfcbt logója
    Készülék
    galaxy gio
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    98
    Hírnév szint
    8
    Nem kell a sim-et kivenni. Elég, ha repülő üzemmódba kapcsolod a telefont. Pont az a lényege, hogy minden telepített alkalmazás működik, csak épp a telefonálás (üzenet, adatforgalom) van letiltva.
    Egyébként nekem is kb 20-30 mp körül talál holdat buherált gps.conf-al persze. adatforgalom pedig elenyésző, ahogy azt Deception kolléga is írta.

Ha érdekel app-onként mi mennyit forgalmaz ajánlom ezt:
    http://www.appbrain.com/app/traffic-...adioopt.tmplus

RootRulez le is fordította:
    http://prohardver.hu/tema/magyaritot...3499-3499.html

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    813
    Hírnév szint
    16
    Értem, de ez akkor inkább helytől is függhet meg sok minden mástól is. Pl. lakáson belül volt h. a sygic 10 perc alatt sem találta meg az aktuális pozícióm, az udvaron viszont egykettőre. IGO ezzel ellentétben lakáson belül is működik, viszont midkét esetben atírt gps.conf van a rendszerben.

+ Hozzászól a témához
Oldal: 1 / 2 1 2 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva