+ Hozzászól a témához
Oldal: 74 / 75 ElsőElső ... 24 64 72 73 74 75 UtolsóUtolsó
Eredmény: 2.191 - 2.220 (2230) összesen

Téma: ZTE Blade 2.2 Froyo

Szuper moderátor api29 will become famous soon enough api29 will become famous soon enough api29 logója
    Készülék
    MOTOROLA DEFY+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    B-A-Z-megye
    Hozzászólás
    2.311
    Hírnév szint
    36
    Idézet madeinpecs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem volt sajnos, nem értettem hozzá
    Akkor pápá névjegyek!Legfeljebb nézd meg a SIM-en hogy nincs e meg bizonyos része!Névjegyek>>>menü gomb>>>importálás,vagy másolás SIM-ről!Vagy vagy!

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    api! Az a baj, hogy a szinkronizálást a névjegyzéknél vagy nem tudják beállítani (mert ha a telefont választják az nem szinkronizálja magát, és ez az alap beállítás), vagy félnek megosztani a Google szerverrel, így nem lesz mit visszamenteni.
    Ötlet, ha nem akarod szinkronizálni, akkor vcard formátumba a teló (ez enyém igen) le tudja menteni az összes nevet az SD-re, onnan meg felmented a PC-re, így meg lesz pár helyen ha vissza kell állítani...
    Megjegyzés: vcar-ot weben keresztül is be lehet tenni a Google fiókba, onnan meg visszaszinkronizálja magát a telefonra.

Szuper moderátor api29 will become famous soon enough api29 will become famous soon enough api29 logója
    Készülék
    MOTOROLA DEFY+
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    B-A-Z-megye
    Hozzászólás
    2.311
    Hírnév szint
    36
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    api! Az a baj, hogy a szinkronizálást a névjegyzéknél vagy nem tudják beállítani (mert ha a telefont választják az nem szinkronizálja magát, és ez az alap beállítás), vagy félnek megosztani a Google szerverrel, így nem lesz mit visszamenteni.
    Ötlet, ha nem akarod szinkronizálni, akkor vcard formátumba a teló (ez enyém igen) le tudja menteni az összes nevet az SD-re, onnan meg felmented a PC-re, így meg lesz pár helyen ha vissza kell állítani...
    Megjegyzés: vcar-ot weben keresztül is be lehet tenni a Google fiókba, onnan meg visszaszinkronizálja magát a telefonra.
    Kb erről írogatok!Megspékelve azzal,hogy ha először kapcsolsz be egy Androidot,vagy rom telepítés után feláll a rendszer egyből kéri a setup wizard a Gmail fiókot,hogy ha van lépj be ha nincs készíts egyet!És amint belépsz,vagy csinálsz már el is kezdi visszapakolni a névjegyeket!Ezzel kezd!Ugyanis a szinkron alapból be van kapcsolva!Az már más kérdés,hogy élnek-e vele a userek!Ettől elvonatkoztatva én nem csak SD-re mentek,hanem SIM-re is!Ugyanis azt meg a ZTE tárcsázó élből beolvassa,és megjeleníti!Valaki szerint maradiság,és csak röhög,szerintem meg nem az!SŐŐŐŐŐŐT!!!!!!!!

Haladó androidos zsozsoka is on a distinguished road zsozsoka logója
    Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    Sziasztok ..bár én Zte tulaj vagyok és nagyon szeretem a készülékemet, de anyám most kapott egy Samsung gio-t ami alapból 2.2 -es froyo.
    Kapott hozzá egy 2gb kártyát is.
    Kérdésem az lenne , hogy -hogy kezdjek neki a telefon "beállításának" mint patricionálás és recovery..tehát mik ezek az utak amelyekkel kezdenem kell.
    Köszönöm a válaszaitokat és azért kérdezem mert nem szeretném elrontani az elején valamivel ezt az új telefont.

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Mit akarsz particionálni? Mit akarsz a telefonnal tenni? (miért kell a recovery?)

Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    Mit akarsz particionálni? Mit akarsz a telefonnal tenni? (miért kell a recovery?)
    Ginger 2.3 -as van rajta és anyámnak szeretnék rátölteni egy navit (IGO) és amarketről szeretnék neki letölteni olyan app-okat melyeket hasznosnak vélek. Patricionálni pedig azért szeretném az sd kártyát mert most tök üres és app tárolása céljából gondoltam erre , hogy ne késöbb kelljen.

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Nos akkor beteszed a kártyát és a telóval megformázod, kész. HA minden programot az SD-re akarsz pakolni, akkor root-ni KELL a telót, és utána a megfelelő program ami átteszi a dolgokat (sok van a market-en) ha annak kell, akkor érdemes particionálni az sd-t, mert ehhez már kellhet! (ext4)

Kezdő androidos ujjonc is on a distinguished road
    Készülék
    ZTE Blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    üdv
    Zte Bladen volt egy fözött rom erre clockwork-al tettem valamilyen akumlátoros izét..feltettem meg minden..azóta nem kapcsolodik csak a zöld kis android figura jelenik meg és vége..probáltam a recovery menüt..ezmég bejön itt probáltam mindent de semmi nem használ..tudtok segiteni? köszi előre is a választ!

Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    Sziasztok ! Régebben lemnettem a pc azt hiszem a gmail-re a naptárbejegyzéseimet. Sajnos most nem találom , hogy-hogy tudom szinkronizálni , hogy ismét a telefonomban legyen.
    Köszönöm szépen a válaszait Zsolt160-nak.

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Ha a telón nem találod de weben megtalálhatod a gmail-ban.
    Szinkronizációhoz a beállítás>Fiókok és szinkronizálás>tapp a Google fiókra és itt a naptár szinkronizálása mellett legyen a pipa.

Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    Ha a telón nem találod de weben megtalálhatod a gmail-ban.
    Szinkronizációhoz a beállítás>Fiókok és szinkronizálás>tapp a Google fiókra és itt a naptár szinkronizálása mellett legyen a pipa.
    Zsolt160 köszönöm, hogy válaszolsz ..nos a teló naptári adatokat régebben szinkronizáltam és most pár napja új cm tettem fel a telóra és most nem találom a naptári adataimat.
    A telefonon ki van pipálva a szinkrinzálása a naptárnak de nincs egyetlen bejegyzés sem.
    Viszont lehet, hogy az orrom előtt van a gmail naptárja de sajnos itt keresgélem és csak a névjegyeket találom. Le tudnád irni , hogy merre találom a gmail naptárt a gmail-ben?
    Bocs a tudatlanságomért...

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    A böngésző felső részén van egy fekete sáv. Jobbról a harmadik a naptár!

Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    A böngésző felső részén van egy fekete sáv. Jobbról a harmadik a naptár!
    Köszönöm Zsolt az útbaigazítást és valóban igaz, ott volt a szemeim előtt a naptár lehetőség választása.
    Ahogy írtad a telóban be van pipálva a google gmail szinkronizálás de -van fent pár naptárféle a telón - egyik naptárban sem látszanak azok a bejegyzések melyek a gmail-es naptáramban vannak.
    Tehát egy kérdés maradt..hogyan tudom a gmail-ből szinkronizálni az adatokat , hogy azok megjelenjenek a teló naptárában is ?

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Gyári van nekem csak, és abba szinkronizálja ha van net. Próbáld meg, vedd ki a pipát a szinkronizálásnál a naptár mellől és vissza. Ezzel kikényszeríted a frissítést, és utána nézd meg mi van. Esetleg a mai napra weben keresztül csinálj egy bejegyzést, utána szinkronizáltasd a fenti módon, és meglátjuk mi lesz.

Készülék
    Samsung galaxy i9000
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    105
    Hírnév szint
    5
    Gyári van nekem csak, és abba szinkronizálja ha van net. Próbáld meg, vedd ki a pipát a szinkronizálásnál a naptár mellől és vissza. Ezzel kikényszeríted a frissítést, és utána nézd meg mi van. Esetleg a mai napra weben keresztül csinálj egy bejegyzést, utána szinkronizáltasd a fenti módon, és meglátjuk mi lesz.
    Igen, igazad van .
    Próbáltam és írtam be egy bejegyzést na azt 2 perc alatt szinkronizálta.
    Az eddigi bejegyzéseimet nem tudom , hogy miért nem képes.
    Nem vágom..de majd ezen a módon összehozom valahogy..
    Köszönöm és hálás vagyok , hogy segítettél.
    Üdv.

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Akkor azt még tedd meg, ha így működött, hogy kitörlöd amiket nem szinkronizált, aztán ismét felrakod ahogy csináltad. akkor talán már jó lesz minden...

Kezdő androidos csemeteim is on a distinguished road
    Készülék
    ZTE Blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok
    Eredetileg 2.2 Froyo volt a telómon de rátettem egy főzött romot a baj csak az hogy hívás fogadáskor a csengés után 3-4 másodpercel jelenik meg a hívó képe illetve éled a képernyő. Lehet esetleg ezzel valamit kezdeni.
    Elnézést ha rossz helyen teszem fel a kérdést , mondjátok hol tegyem fel és javítom.
    Előre is köszi :csemeteim.

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    Ott kezdhetnéd milyen a rom, így akik esetleg ezt használják tudnak majd segíteni, addig nemigen....

Készülék
    ZTE Blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Igen , bocsi .
    Tehát egy főzött rom 2.3.7 ICE ARMOR II ReBoRn de az a baj hogy elég összevissza jelentkezik a dolog egy-két hívásig semmi azután ismét csak csörgés és egy idő után a kép is megjelenik.
    A jelenség más rom felrakásakor is előjött, mindegyikre ugyan azokat az alkalmazásokat tettem vissza .
    Lehet hogy két hasonló alkalmazás üti egymást?
    Köszi

Kezdő androidos korcsillio is on a distinguished road
    Készülék
    Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    27
    Hírnév szint
    3
    Idézet csemeteim eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen , bocsi .
    Tehát egy főzött rom 2.3.7 ICE ARMOR II ReBoRn de az a baj hogy elég összevissza jelentkezik a dolog egy-két hívásig semmi azután ismét csak csörgés és egy idő után a kép is megjelenik.
    A jelenség más rom felrakásakor is előjött, mindegyikre ugyan azokat az alkalmazásokat tettem vissza .
    Lehet hogy két hasonló alkalmazás üti egymást?
    Köszi
    Nekem is van ilyen gondom...

Készülék
    ZTE Blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    8
    Hírnév szint
    0
    Akkor most már csak egy biztos tanács hiányzik hogy megoldódjon a hiba.

Szakértő androidos tatita is on a distinguished road tatita logója
    Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hely
    Liverpool, Bidston Village
    Hozzászólás
    821
    Hírnév szint
    13
    ZTE Blade GY.I.K. topic, 12 "hozzászólás", inkább leírás. Talán...
    Ha nem a rom hibája, akkor a fenti tárgytalan.

Kezdő androidos korcsillio is on a distinguished road
    Készülék
    Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    27
    Hírnév szint
    3
    CPU beállításoknál a használati módot : INTERACTIVE -ra állítottam és egy fokkal nekem jobb lett

Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hely
    Hozzászólás
    821
    Hírnév szint
    13
    Idézet korcsillio eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    CPU beállításoknál a használati módot : INTERACTIVE -ra állítottam és egy fokkal nekem jobb lett
    Valahol már én is javasoltam, tényleg jobb.

Kezdő androidos jenci is on a distinguished road
    Készülék
    ZTE blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    2
    Hírnév szint
    0
    Szia Api!
    Most vettem egy Telenoros Blade-t, aminek 2.2.2-es az op.rendszere. A használati utasítása igen szűkszavú. Tudnál abban segíteni, hol érek el normális használati utasítást, illetve abban, hogy egy átlagos felhasználónak milyen programokat érdemes letölteni a telefonra? Ez az első androidos telefonom, így nem ismerem még a lehetőségeket sem. Még egy szótár is elkelne, mert nem igen értem azokat a kifejezéseket amiket a fórumban használtok. Igazi kezdő vagyok, ezért az alapokat szeretném legelsőnek megtanulni. ha tudsz segíteni, megköszönném!

Készülék
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.487
    Hírnév szint
    49
    ÓCCCÓ nem drága, kicí használati.
    Marketet nézegesd keresgélj. Ha valahol olvastál programot, keres rá. Ha nem találod akkor nem kompatibilis a telóddal.

Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hely
    Hozzászólás
    821
    Hírnév szint
    13
    Idézet jenci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Api!
    Most vettem egy Telenoros Blade-t, aminek 2.2.2-es az op.rendszere. A használati utasítása igen szűkszavú. Tudnál abban segíteni, hol érek el normális használati utasítást, illetve abban, hogy egy átlagos felhasználónak milyen programokat érdemes letölteni a telefonra? Ez az első androidos telefonom, így nem ismerem még a lehetőségeket sem. Még egy szótár is elkelne, mert nem igen értem azokat a kifejezéseket amiket a fórumban használtok. Igazi kezdő vagyok, ezért az alapokat szeretném legelsőnek megtanulni. ha tudsz segíteni, megköszönném!

Annak idejen kb 50 forumot, leirast, blogot stb elolvastam, ami Blade-el kapcsolatos. Ha az itteni ZTE topicokat atbongeszed, mar azzal is sokat tanulsz. Maga a hasznalati utasitas nem sokat er. Ezen tul meg olvashatsz itt-ott az androiddal kapcsolatban is, csak hasznodra valik. Amikor elakadsz valahol, kerdezhetsz is a ZTE altalanos topicban vagy abban, amelyikkel osszefugg a kerdesed.

Készülék
    HTC Sensation
    Android OS
    Ice Cream Sandwich (4.0)
    Hely
    Hozzászólás
    821
    Hírnév szint
    13
    + ZTE Blade GY.I.K. topic. Ott is van nehany erdekesseg.

Kezdő androidos isttiv is on a distinguished road
    Készülék
    zte blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!

ZTE Blade-em van, hivatalos 2.2-es androiddal. Az történt, hogy egyik napról a másikra elnémult az ébresztőm, és csak rezeg ébresztőhang nélkül. Az androidba épített ébresztőt használom, nem külön alkalmazást.
    Természetesen ellenőriztem a beállításokat, mind a figyelmeztető hangok, mind pedig az ébresztő hangja fel van tekerve, és a telefonhang is. Tehát semmi nincs lenémítva.

Érdekes, hogy egyik nap még csipogott, míg másik nap már csak rezgett csipogás nélkül. Valakinek valami ötlete?

Kezdő androidos Seniorb is on a distinguished road
    Készülék
    zte blade
    Android OS
    Froyo (2.2)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok! Az a problémám hogy a videókat szaggatva játsza le a telefon, főzött romot nem akarok feltenni rá, mert nem bírja telefon( újraindul/lefagy) most a gyári 2.2 van rajta. nem tudtok valami jó playert amiben van mindenféle gyorsító, vagy stabil romot.
    Jeleneleg MX playert használok.

+ Hozzászól a témához
Oldal: 74 / 75 ElsőElső ... 24 64 72 73 74 75 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva