Sziasztok!
Ismét problémába ütköztem. Azt írja a market bármit akarok telepíteni, hogy nem áll rendelkezésre elég tárhely.
Belső memória: 286,96 MB free
SD kártya: 1582,96 MB free
RAM: 244 MB free
Legalábbis android system info szerint.
A telómon az innen letölthető LibrApi_Ginger_R9_ZTE van fent. Valakinek valami ötlet?
Megcsináltam és pár alkalmazást tudtam telepíteni, de most újra ez a helyzet. Megcsináltam még egyszer de most ez sem segített. :S
104,64 MB used 197,23 free
Azt sem tudom hogy jo helyen kerdezek e !sziasztok! uj vagyok a temaban vagy egy honapja van 1 ZTE bladem gigerbeer-g3-r2 van rajta . Probaltam kicserelni masra de akarmilyet teszek ra nincs IMEI szam a telon.valamit roszul csinalok ? kerlek segitsetek ?
ha visszaalitom a regit akkor minden oke,de akarmilyen romot teszek nincs IMEI
ha a regit visszaallitom akkor minden oke,de akarmilyen romot teszek IMEI szam rogton eltunik
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Jelenleg az eredeti cm-7.2.0-blade stable romot használom.
Nagyon tetszik minden tekintetben, de nem használja alapból a kártyán lévő ext partíciót!
Szeretném ezt egy kicsit "megbuherálni" hogy az említett bővítés benne legyen, de életemben nem buheráltam még romot, csak egy két app-ot bemásoltam a telepítőbe, ami fel is települt alapból a felrakáskor.
Gondolom ez az általam kívánt dolog egy kicsit bonyolultabb?
Nagyra becsülöm az itt fórumozók szakértelmét, régóta olvasom csendben a hozzászólásokat, de az írást eddig hanyagoltam, mert nem akarok olyan dolgokba belebeszélni amihez nem értek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelettel: dodi65
Sziasztok!
Van (vagyis már nem az) egy Gen1-es T-mobiles Bladem, amit Gen2-esítettem és felraktam a Z9 ZTE-s romot és működik is minden rendben, de úgy veszem észre, mintha a térerő gyengébb lenne (vagy legalábbis kevesebbet jelezne) és emiatt mintha jobban merülne az akku is, van valami ötlet, hogy mit lehetne vele kezdeni? Ahogy elnézem még senki nem jelezett ilyesmi problémát! De azért hátha van valakinek ötlete!
Köszi!
Masik lehetoseg, ha vegkep nem megy, Market>Juice Defender. Esetleg undervolt vagy tele2 kernel. Azokat nem tudom, honnan lehet most letolteni, de ha rakeresel a gugliban, biztosan kidob valamit.
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a fórumot, nagyon sok hasznos dolgot találtam itt. Mióta megvan a telóm főzött rom-al használom, nem is volt semmi problémám.
Aztán véletlenül ledobtam a készüléket, eltörött az érintő képernyő. Semmi gond, rendeltem ebay-ről újat, azt leszámítva, hogy San Francisco a felirat rajta teljesen jól sikerült a csere. Viszont a csere óta hívás közben eszméletlen halk a telefon, alig hallom mit mond a másik fél. Emlékszem, hogy valakinek valamilyen rom-al volt ilyen gondja, és van megoldás, de nem találom. Tud ebben valaki segíteni?
Már jó ideje ezt a romot használom (esés előtt, után is végig ez volt fent, illetve ez van most is): LibrApi_Ginger_R9_ZTE.zip
Amit megpróbáltam: Recovery-ből újraraktam ezt a ROM-ot (nem formáztam), utána whipe dalvik, de nem oldotta meg.
Nem is igazán értem mi szált el, mert minden más hang tökéletes, tehát a hangszóró fizikailag jó.
Előre köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Kb fél éve használom a Baldemen a Gingerbeer g3 r2 -es romot. Elégedett vagyok, sokkal jobb,mint a másik , bár jó lenne, ha a VIBER nem külső hangszóróra tenné a hangot; úgy tudom ennél a romnál erre nincs megoldás :-( így csak fülessel tudom használni.
DE a legnagyobb problémám, hogy mostmár napi szinten többször is azt csinálja, hogy ha hívást kezdeményezek, egyszer kicsörög a másik félnél, utána abba marad a csörgés (nálam is) és a térerő 0-ra csökken, 2-3 mp-ig meg sem tudom szakítani a hívást; olyan mintha lefagyna, de nem, mert kicsivel később összeszedi magát. Ciki az ilyen, mert sokan azt hiszik, hogy csak vissza akarom magamat hívatni, de olyan is, van, hogy 2-szer egymás után is ezt csinálja. Nem vagyok nagy ROM buherátor, csak azért raktam fel ezt mert baromi egyszerű volt. Recoveryben csináltam wipe cache-t (vagy mit?) de az sem segített.
Nem tudom, hogy kéne nekikezdenem egy másik rom felrakásának, ráadásul úgy emlékszem ez a rom GEN3-asította a telefont.
Elsősorban másik romot a viber miatt keresnék, de annak is örülnék, ha ezt a hívásindítós problémát megoldhatnám, mert így lassan használhatatlan a készülék.
Bármilyen ötletnek, segítségnek nagyon örülnék.
Előre is köszi
előtte nem érdemes wipe dalvik cachet csinálni? az még nem volt és nem is tudom mire való, de azt olvatsam, hogy azzal nem vesznek el adatok.
factory reset előtt gondolom érdemes telszámokat gmailbe szinkronizálni, mert azok is elvesznek.