Eddig mennyire tetszik az sgshez képest?? Vmivel jobb??![]()
Küldve az én GALAXY S-emröl
By:TapaTalk 2
Eddig mennyire tetszik az sgshez képest?? Vmivel jobb??![]()
Véleményem szerint mindkét telefon pocsék képet készít, de a DHD kicsit élvezhetőbb a kontrasztossága miatt, hiába zajosabb, mint az SGS.
Ezeket a hívom fényképeknek. Nem az SGS-el készítettem őket.
Nem a fényképező része ami miatt elgondolkodtató a csere, hanem inkább a nagyobb RAM, és a Sense, főleg, ha szereti az ember. Összességében kevésbé döccen a rendszer mint az SGS. Kijelzője gyengébb... Hajj, nem lennék a helyedben, nem tudnék dönteni.
Szerk: látom, már megvetted, csak visszafelé olvasom a fórumot.
Az SGS Ics-vel nagyon gyors én is akarom majd cserélni de már egy 2 magosra legalább az megéri szerintem
Hát nyilván nem egy profi képet csinál de valóban sokkal élvezhatöbb a DHD-é, és sajnos az is igaz hogy a kijelzője meg sem közelíti az SGS-t, de viszont gyorsaságba szerintem gyorsabb a DHD ez gondolom a sense kezelő felületnek köszönhetőés imádom ezt a sense felületet
![]()
Ma haverom lecserélte Zte Blade-jét és vett egy DHD-t így tanulmányoztam egy kicsit neki a 2.3.5+sense 3.0 van fenn maga a telefon nem nehéz nekem jó az anyaghasználat tehát jó a sense az valami überbrutál animációkkal tűzdelve tehát nagyon bejön viszont kajálja a ramot és nem is keveset ugyanolyan gyors volt mint az én SGS-em pedig ő még nem lakta be nekem meg már van avgy 60 program+játék fennt átküldtem neki pár játékot Pl, Samurai II Vengeance jó futott de akkor láttam hogy a kijelző tényleg sokkal gyengébb röviden ennyi még beszámolok majd róla
Igen a kiképző sajnos azde gyorsaságba nálam veri az ágát mondjuk már én is belaktam de nekem nem zabálja a memóriát
és ami miatt én lecseréltem az a camera és hálistennek abba nem csalódtam
nah de ezek már a DHD-s topikba
Újra megnézném a nightly-t, hátha valami csoda folytán estére sem merülne le, és ha már fent van, akkor a hozzá tartozó Semaphore 1.1.1 is menne fel.
De ICS romból már annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.Van ez, ez, ez, ez, ez, ez, ez(DarkNight5.5) és még sok másik, de egyszerűbb, ha megnézed EZT. Összeállítás a legtöbb rommal, egy helyen.
Most néztem nexus s es topikba ott nap volt akjsi idönek … mig nkm 100%os akksival is csk ennyit mutat!![]()
Kijelzö sincs max fényen ,wifi bevan kapcsolva és más nincs!!
De az a fura,pl most is kimentem füreden majálisra videoztam fülesen zenét hallgattam fb. Közepes kijekzö fény 80%al mentem ki és,most vagyok 36%nál!!! És kb állandoan nyomkodtam!!! De itt csk ennyit ir ki:/… lehet h rosszul jelzi ki nkm az idöt???://