Vagy lementeni az SD-ről a cuccokat, és megformázni a kártyát...
Vagy lementeni az SD-ről a cuccokat, és megformázni a kártyát...
Hello!
Lenne egy óriási kérésem, lassan 2 napja keresem, hogyan tudnám rootolni a telefonomat...
Firmware verzió:
2.1-update 1
Alap verzió:
2.6.29 lg-electronics*si-rd10......
Software verzió :
GT540-V20c-MAR-10-2011
Légyszíves segítsetek![]()
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy a telefonom azt csinálja hogy az akkuszint a háromnegyedénél van
telefonálok vele már hívás közben jelzi,hogy az akku merül befejezem a hívást és az akkujelző pirosban van.
ezután kikapcsolom a kijelzőt,pár perc után megnézem a telefont és ismét a háromnegyedénél van az akkuszint.
A telefonon 2,1-es gyári szoft van V20C rootolt app2sd van rá telepítve.
Ha valaki tud erre a problémára megoldást akkor segítsen már legyen szíves.
http://logout.hu/bejegyzes/joestone/.../hsz_1-50.html
Itt egy leírás a rootról és le is tölthető a program.
esetleg it a skype cimem zsolti657 romania szekelyudvarhely ezen is elerhetek ha tugya valaki a megoldasat elore is koszi
Szia! Segítek. Az első hiba az volt, hogy nem az elkészített google-fiók adatait adtad meg a telefonnak, amikor pedig az azt kérte. Nem is értem, hogy hogy jön ide a freemail cím.
Vedd ki az akkumulátort és tedd vissza kis idővel később. Aztán indítsd újra a telefont. Megint kérni fogja a google fiók adatait. Egyébként ha ez a tesód telefonja és ő aktiválta, akkor az volna a legjobb, ha az ő google adatait írnád be, azt biztosan el fogja fogadni. Egészen pontosan itt a telefon az aktiváló személy google-fiók adatait kéri. Ha nem fogadja el, akkor jön a fájdalmas megoldás.
Az adatok és minden veszni fog a telefontól. Vissza kell állítani a gyári állapotot: elsőre vedd ki a SIM-kártyát. Kapcsold be a telefont és a A BEKAPCSOLT telefonon nyomd meg a HANGERŐ FEL + HOME + KERESÉS gombokat 5mp-ig. A telefon újraindul és olyan lesz, mintha most kapcsoltad volna be először.
Üdv, Dec
Gondolom beállította a telefon képernyő feloldását kóddal, és ugyan úgy mint a pin esetében 3 után lezárja a telót. Nos ha a telefon indításánál beállított google maillal tudod csak feloldani, utólagossal nem. (tudtommal)
Ilyenkor csak a gyári visszaállítás segít, az viszont töröl minden adatot a telefonról.
sziasztok hat az a hejezet hogy nem reagal ha lenyomva tartom a el hangerot es a home gombot nem indul ujra gyari bealitasal sem mit tegyek ?
na sikerul a telefon viszaalt a gyari bealitasra nagyon szepen koszon a segicsegeteket orok halam
Decepticon nagyon szpen koszonom neked es ennek az oldal tulajdonosanak hogy resze lehetek![]()
Sziasztok!
Hogy tudnám megoldani, hogy az a telom fényképezéskor ne adjon ki zárhangot?
Ezzel próbálkoztam már, de nem lehet.
Honnan próbáltad? Telefonon fellépsz a marketre és letöltöd, amit csak szeretnél. Milyen file kezelő van a telefonodon? Kiírja, hogy sikeres volt az átvitel? Alapból az sd gyökér/download mappába kerülnek az ilyenek.
Arra a gépre amiről írsz, pedig egy frankó helyesírás ellenőrzőt kellene telepíteni, és használni is! Vagy mondjuk használj opera böngészőt, eléggé jó a beépített he-je, igaz, le kell tölteni a magyar szótárat hozzá. Persze ez csak fél perces tevékenység.
DS
Arra gondoltam, hogy egy üres zenefájlt lejátszok, az az a mobil lejátszik valamit, aminek nincs hangja. Ezt hol tudom megcsinálni?
Ott nem tkaptam váalszt a kérdésemre.
Mondjuk nem is azt írta, hogy válaszolt neked, hanem azt, ezt a topikban leírta, gondolom meg kellene keresni...
Megnéztem, elolvastam és az ott leírtak nem segítettek a kérdés megválaszolásában....
Itt egy leírás és a letölthető fájl a 4.0.3-hoz ha valaki felrakta elmondhatná róla a véleményét.
http://android.modaco.com/topic/3507...h-on-lg-gt540/
Hali!
Nekem akárhányszor, meg trükközve is probáltam, az istenért nem akarja behozni ezt a HANG FEL+ HOME+ KERESÉS combo-t. esetleg valami ötlet? mer a telefon gondolt egyet és szinte mindenre azt dobálja ki h "Sajnálom váratlanul leállt, próbálja újra"... már egyből bekapcs. után és semmit nem lehet vele kezdeni. jelenleg pendrive, és mp3-ként üzemel, de azért jólenne valahogy mégiscsak újrahúzni. előre is kösz
Milyen rom van rajta mert az szerintem csak gyári rommal működik, nekem 2.3.7-es van
fent kipróbáltam és nekem sem csinál semmit gyári romnál pedig már csináltam és
akkor sikerült.
de 1.6-al kaptam csak menetközbe ráügyködtem a 2.1-et, ha erre gondolsz
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a böngészőn keresztül (Dolphin) egyáltalán nem tudok letölteni semmi fájlt.
Szóval pl. ha torrentezni akarok nem szedi le a torrent fájlt, vagy ha akármilyen programot böngészőn nem pedig
Markettel akarok leszedni (BOCS Google play-ről) Nem szedi le, azt írja ki hogy " download unsucesfull ".
Remélem valaki tud rá megoldást, mert én már lassan 2 hete keresem és nem találtam semmit.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A 2.1-es is gyári azzal mennie kellene nekem működött csak a nem gyárival nem megy.
Biztos hogy így csinálsz mindent? A telefon be van kapcsolva?
http://www.hardreset.hu/lg-optimus-g...ard-reset.html
Ha így sem megy akkor lehet azért mertt még nem állt fel teljesen a rendszer.
sziasztok!
remélem jó helyre írom és tudtok segíteni nekem. olyan problémám van hogy az emaileket nem kapom meg automatikusan. tehát nem szinkronizál. rákell kattintanom a gmail-re és frissités. pedig be van pipálva az auto szinkrozinálás. DE, most jön a csavarez csak mobil internet eléréskor van ez a probléma. ha wifi-vel netezek pillanatok alatt megkapom az üzenetet. nem kell frissítenem. találkoztatok ezzel a hibával? tudtok segíteni? köszi szépen előre is
Hello!
Bocsi lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de kb. 3 hozzászólással ez előtt, kérdeztem valamit.
Nos ez a problémám, még azóta sem javult volna meg.
Amit tudni kell a telefonról, hogy rootolt, 2.3.7-es android van rajta, pontosabban swift droid ha jól emlékszem a ROM patch nevére. Remélem tudtok segíteni, mert ez nekem nagyon fontos lenne, pl.: torrentezéshez a torrent fájl.