Volt frissítés előtt és utána is, ráadásul hard reset. Ez volt kb 1 hete.
Megpróbálom kalibrálni az aksit, de ahhoz rootolni kellene… csak a baj van ezzel az ICS-vel.
Galaxy S III háttérképe (800×480):
Üdv, Dec
lehet hogy hulye kerdes de mi a deep sleep ? alvo mod ? illetve ha az,azt hol tudom csekkolni ?
Sziasztok!
Tapasztalataim a T-s ICS-ről...
Az egész telót keresztbe hosszába kiteszteltem. Már amennyit bírtam belőle.
Pár nap alatt kettő dolgot találtam csak.
- SMS küldésekor sokkal többet agyal a küldés gomb megnyomása után (persze ez nem súlyos)
- Illetve a mások által is tapasztalt netezés vs akksi probléma.
Mivel én elég sokat használom a netet így gázos, hogy a melóba, kocsiba is kell pluszban egy töltő.
Eddig nem kellett...
Remélem hamarosan lesz valami javítás rá....
LP7-et küldték ki elsőre is.
Szal ezzel bugzik...![]()
Igen alvó mód. Gyakorlatilag 0Mhz-en áll a proci a minimum 200-300 helyett (nem tudom, hogy az S2-n pontosan mennyi ez az érték). Ha nincs deep sleep, akkor folyton pörög a proci, ergó sokkal gyorsabban merül a telefon. Van egy program, amivel meg lehet nézni a CPU előzményt, de most nem jut eszembe a neve.
Esetleg erre ( Usage Timelines Free ) az app-ra gondoltatok?
Üdv, Dec
Sziasztok!
Számomra kicsit csalódás volt a Samsungos ICS... T-s készülékem van, a héten kaptam meg az LP7-es frissítést.
Negatív dolgok amikkel együtt tudok élni:
- Hiányzik az ICS kamerája, miért nincs benne gyárilag? Miért az előző kamera szoftver van?Felraktam valamit marketből de nyilván az nem ugyanaz.
- Touchwiz nem változott semmit, amúgyis egy hulladéknak tartom, GoLauncherEX-et használok. Viszont kipróbáltam volna az ICS launcherét is de így maradnak az "utánzat" appok.
- LockScreen csak hasonlít a gyári ICS-re, de nem ugyanaz. Ha jól tudom ICS lockscreen érintés után jobbra húzva felold, balra húzva kamera. Nálam egyik sincs, bármerre húzom felold. (ha rosszul tudok valamit javítsatok ki bátran)
- Eddig névjegyzék felső menüsorból el lehetett érni mindent. Tárcsázót, csoportokat, névjegyeket, kedvenceket. Most nincs így, névjegyzékből csak csoportok és kedvencek vannak. Kedvencek az eddigi soros megjelenítés helyett képeset kapott, borzasztóan szarul néz ki. Ugyanez érvényes a tárcsázóra, csak a naplót és kedvenceket éred el belőle, névjegyeket nem. Eddig imádtam hogy mindenhonnan elérek mindent, most már nincs így. Miért kell elbaszni azt ami jól működik?
Amik nagyon idegesítenek és nehezen élek vele együtt:
- ~13-15 óra után 1%-ra merül úgy, hogy körülbelül 10 perc facebook, 2 képfeltöltés, 10 perc videó és pár fotó készült vele ezidő alatt. Szerintem ez elfogadhatatlan, GB-vel (KI4) volt amikor 1,5 - 2 naponta töltöttem
- Érezhetően jobban melegszik
- A telefon néha magától kikapcsol(!!!) Azt veszem észre, hogy tök sötét a kijelző, nem reagál semmire. Bekapcs gomb hosszan nyom, telefon bootol - apropó boot, szerintem GB-vel sokkal gyorsabban gördülékenyebben ment, úgy érzem most később tudom használni a telefont bekapcs után mint előtte. Volt olyan, hogy ilyen újraindítás után nem találta meg a sim kártyát. Vagy megtalálta de csak a pin kód 1. karakterét tudtam beírni. Azért akksi levétel nem volt, de... ilyen ne forduljon már elő
- Wifi-t ha értesítőből kapcsolom be akkor jó, ha beállítások menüből akkor rengeteget gondolkodik, ilyenkor kikapcsolni sem tudom. 2 perc várás, majd értesítőből bekapcs. Ezt nem 1x tapasztaltam már sajnos.
Ami nem ICS hibája:
- Nem indul bootnál Viber, Settings Profile (ennek az ikonja is eltűnt, üres hely van helyette),
- GoLauncherEX bugos, nem tudok appot kihúzni screenre
De azért hogy írjak pozitívat is. Nagyon tetszik az új betűtípus, fasza az átmenet animáció egyik oldalról a másikra váltás közben, imádom a chrome-ot, screenshot funkciót, de úgy érzem "csak" ennyi az előzőhöz képest.
Annyit érdemes hozzátenni, hogy a romhoz tartozó CF-root kernelt használok, de ugye köztudott, hogy abban nincs semmi extra tuning.
Summa summárum, egyelőre úgy érzem, hogy visszasírom a KI4-et
üdv,
Wh00kiE
Utoljára módosítva: Wh00kiE által : 2012-05-12 18:33
Szia, Amik marketen vannak ICS launcher-ek, azok nem "utánzatok". A valódi launcher van átírva itt-ott, hogy jobb legyen. Emiatt van az is, hogy nem futnak csak ICS-en. Ajánlom próbára az Apex, vagy Nova launchert. A lockscreen meg gyári samsungos. Ilyen Ginger alatt a Note-ban és a Galaxy S-ben (2.3.6) is.
A GoLauncher nálam jó, ki tudom tenni az appokat a homera.
apex vagy nova ? nekem a nova gyorsabbnak tunik. ja meg irtak h ido utan belassul az apex,velemenyek ?
Sziasztok!
T-s vagyok. Felraktam a megfelelő ICS-t. Rootoltam. Meg is jelenik a háromszög bekapcsoláskor. Mégis azt közlik a programok velem hogy nincs root jogosultságom ehhez a készülékhez. Mi lehet a hiba? rossz a root fájlom? esetleg egy link a T-s ics root-hoz?
Köszi a segítséget!
Ezek a launcher-ek vajon milyen hatással vannak az akkumulátor üzemidejére? Gondolom a gyári, esetemben a TW optimalizálva van, de mi újság a third party launcherekkel?
Üdv, Dec
Próbáld CF-Root-ot