thx,megprobalom nem faktorizalni addig :d,aztan majd kiderul.
az is fura h a kezdo animacio bekapcsolaskor a galaxy s-es villamgyors lett a 4.0nal a 2.3hoz kepest. sok faktori utan meg visszaalt kb a 2.3 sebessegere... erdekes.
Sziasztok,
fél éve vásároltam használtan független S2met és most szeretném frissíteni az oprendszert.
A telefon nem ajánlja fel, ill nem talál frissítést, KIESben pedig nem is látok semmit sem kiírva a firmware-hez.
Kérlek segítsetek, hogy hogy tudnám megoldani a problémát.
Első androidos készülékem, ha jól látom a verzió ami most fent van 2.3.6
szép napot,
Attila
Ez azért lehet, mert GB-re 2.3.4 volt az utolsó hivatalos, kieses rom. Valószínűleg nem hivatalos vagy másik országba kiadott rom van a telefonodon.
Gyári független vagy utólag függetlenített?
Elméletileg gyári független. Meg tudom nézni valahogy?
Nos kb 1 hete tesztelem a 4.0.3-as ICS-t a telón, a tapasztalataim ezek:
(a romot kiessel raktam fel, wipe nélkül, és utána nyomtam 1 factory resetet, és felpakoltam újra a cuccokat...)
- samsung billentyűzet random leáll, főleg böngészéskor, facebookozáskor, etc...
- kamera néha megfagy, ha fényképezés után vissza akarom nézni a képet, ill. videót
- asztal néha nem reagál a nyomásra, se az origi tw-launcher, se a nova, amit kb 3napja használok, tehát gondolom nem a launcher hibája
- gyorsabb mint a régi 2.3.x-es rom
- gördülékenyebb, kényelmesebb, bár pár dolgot lehetetlen helyre dugtak el (pl a régebbi 2.x-es romokon, ha bekapcsoltad az usb hibakeresést, akkor bejött 1 képernyő, ha rádugtad a telót usb-vel a gépre, és be lehetett kényelmesen kapcsolni a tárhely módot, ez most a beállítások -> egyéb -> usb beállítások alól hívható elő, mindig, manuálisan)
- akksi ideje kb ugyanannyi nálam mint a régebbi romokkal, se nem rosszabb, se nem jobb, viszont, ha már nagyon low-on van, akkor pl. nem engedi a vakut használni fényképezésnél etc...
- míg a 2.x.x-es romok hagytak 400-450 ramot alapjáraton, ics már lezabál rendesen, kb 140-200mb ram marad, amíg nem futtatok valami memcleanert, akkor visszamegy 500-ra egy kis időre
Utoljára módosítva: dezodor által : 2012-05-06 18:03
Én OTA frissítést választottam előtte ás utána FR belső tárhely törléssel, ami gyakorlatilag a hard reset.
Kamera oké. A samu billentyűzetét addig használtam, míg le nem szedtem az anysoft-ot, de az is rendben. Nekem a tw indító vllt lassú, de másik launcherrel orvosoltam. Én a novát és az apexet is letöltöttem, jelenleg az apex fut.
Nálam az aksi jobban fogy, így fél nap az üzemidő. Gyúrom is rendesen, nekem ez munkaeszköz, de a GB-vel tovább bírta 2-3 órával.
Nem értelek, mert már a gb (de szerintem a froyo) sem engedte alacsony szinten a vakut és itt sincs ez másként.
Lehet, kellett volna egy wipe data is az FR mellé.
Sziasztok!
Most reggel megérkezett a telómra a T-Mobile-os ICS csomag. Már töltődik is lefele.
216.98MB
Tapasztalatokról később beszámolok...
a wipe data meg a fr kozott mi a kulonbseg ? ugyebar lehet a 3gombos menubol is faktorizalni meg a menubol is a beallitasoknal ha teljesen belepve toljuk. mi a kulonbseg ?
mert a 3 gombosba is ugy irja h wipe data/factory reset...
Sziasztok!
Akit érdekel vagy érint, annak feltöltöttem a T-mobile ICS stock ROM-ját. Íme a ROM adatai:
Product Code: GT-I9100LKATMH
Latest firmware: I9100XWLP7/I9100TMHLP2/I9100XXLPS/I9100XWLP7
Modified: 2012.04.10. 21:18:55
Filename: GT-I9100_TMH_1_20120410211842_yb1clxzz45.zip.enc2 ( a link működik, kipróbáltam).
Enjoy!
Üdv, Dec
Sziasztok SGS II geekek!
A telefonomon az Android 4.0.3-as XXLPQ vagyis a visszavont Telenor stock ROM verziója fut. A KIES éppen ezekben a pillanatokban ajánlotta fel a frissítést az XXLP7-re. A kézzel ügyeskedők kedvéért majd felcsapom letöltésre is. Később beszámolok a fejleményekről...
"Örüljetek híveim, eljő a Kánaán"
Üdv, Dec
Nekem kártyafüggetlen és nem XXLP7 lett hanem XXLPS az gáz ?![]()
koszi a valaszokat. szerintetek lesz meg frissites(gyari) az s2re ? a masik meg tudom hogy nem ide tartozik,de ahogy elneztem nem igazan erdemes s3ra valtani,szerintetek ?
Lesz még frissítés, de nem tudom, mikor. ;-) Mielőtt még messzemenő következtetéseket vonnál le, várjuk meg míg kijön a telefon és lehet majd nyomkorászni. Ennyi esélyt azért adjunk neki. ;-) Arról nem is beszélve, hogy mindenki máshogyan használja a telefonját, mindenkinek más funkciók lehetnek fontosak, így lehet, hogy valakinek megérné a váltás.
Ahha értem már megijedtem köszönöm![]()
1 óra alatt 17%…