Sziasztok tudja valaki mikorra várható a T-mobile-os ICS frissités?
Független Ics?
valaki valami időpont esetleg?
Független ICS-t Beállítások/ A telefon névjegy/ Szoftver frissítés menü meg is oldja, lementeni lementheted a dolgaidat, bár haweromnak megmaradt minden adat!
Utoljára módosítva: bundy07 által : 2012-04-27 22:29
Valaki aki frissítette már a telefonját segítsen nekem.
Állítsa be az email klienst és próbáljon írni egy emailt. Nálam álló módban működik, de fekvőben nem ír csak egy sorral lejjebb ugrik a kurzor. De ha visszaállítom, látom mit írtam fekvő módban. Valamennyire érthető? :-)
samfirmware.com-on fent van, de csak példának linkeltem be, mert van fent open europa is, de igazából miért nem jó az a megoldás, hogy a telefonod menüjéből frissíted?
Bár ha telenor függő, akkor keresd ki azt hogy Hungary (telenor)!
Utoljára módosítva: bundy07 által : 2012-04-27 22:40
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a Vodafonos ICS el azért van némi kivetnivaló...
pl: A kedvenc telefonszámokat nem értem miért kellett olyan nagy ikonokkal megjeleníteni persze állítani nem lehet rajtuk hogy egyszerűbben áttekinthetők legyenek.
A másik amiket képeket beraktam a telefonszámok mellé nem jelennek meg csak 1-2 kb a kedvenceknél megjelenik e ha hívnak vagy hívok akkor már semmi kép sincs csak a szokásos sablon :S
Aztán ha az aksi idejét akarod nézni a beállítások menüpont alatt akkor a nap ideje az kiesik a képből hm....
Ha nektek van ötletetek ezere a megoldásokra azt szívesem meghallgatom...
Én tegnap akartam haverom gyári függetlenét frissíteni ed azt írta az ota is meg a kies is hogy nincs pedig neki még az lpq van?:S
Erdelyben elek es Orange halozatom van.
Linkelne nekem valaki egy Kies-es romot ?
Szeretnem fel teni a gyari ics-t .
CyanogenMod 9 nightly builds eszt hasznalom de meg nem tokeletes .
Koszonom elore is .
cacy89:
Tessék
http://www.hotfile.com/dl/153998556/...B_ORO.zip.html
hello. segitseget szeretnek kerni toletek. van egy telenoros galaxy s 2 telom. frissitettem a napokban a 4.03 (lp7)-ra kies-el. utolag olvastam,hogy erdemes elotte factory resetet csinalni,hogy jol mukodjon.na en ezt nem tettem meg csak utana. a 2.3.4 utan kicsit lassabbnak tunik sz egesz rendszer. mi a teendo ? valahogy vissza lehet rakni hivatalosn a regit es csinaljak egy factoryt es frissitsem ujra vagy mi legyen ? segitsetek. elore is koszi. frnk
azota csinaltam vagy 20 factoryt idegbol :d. akkor varok. tenyleg segit az ido vagy csak a lelkem nyugtatod ezzel ?:d
csinaltam vagy 20 factoryt idegbol. es a par nap segit vagy csak lelkem nyugtatod ezzel ?:d