nekem 710-en stabil
(25karakter)
nekem 710-en stabil
(25karakter)
oké,akkor kísérletezgetek kisebb értéken.köszi!
$aNeK011 FINAL ROM
Stabil gyors talán a ram használat is nagyon jó
Nem kell wipe ha $aNeK011 update rom van fent!![]()
csak hogy tudjátok mi változott az update 8-ban:
Update-8-Final Version
Repo sync (31.05.12)
------------------------
New kernel(CyanogenMod*SaNek011 #4)
Added HTC driver vocpcm.c
ZRAM Removed
changed config
-----------------------
New boot-logo
Added a script (auto-start load_oemlogo, ramzswap)
Recompiled opengl
Added RAMZSWAP
Csak nekem írja a wifi kikapcs után h hiba?
Ti csináltatok wipe-okat neg factory reset-et?
plsuz kicsit ICS stílusba raktamnagyon babául néz most ki a telóm
![]()
(lehet lesz hamarosan működő ICS-nk egy emberke rászánta magát csak segítség kell neki)
Nem mondok erre semmit XD
Sokunknak nem jó
[Send by Tapatalk 2 from my u8500]
Update 7et használom megint
Amúgy nekem meghülyült a telom amikor bepipáltam h animálja az elforgatást járt még valaki így?
Tapatalk 2-vel küldve az én u8500-ről
Nekem is ez volt a baj most fullra újra raktam a telot
Tapatalk 2-vel küldve az én u8500-ről
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy feltettem a Go Launchert gyönyörü szép témák, widgetek, meg gyors is a telefon, csak sokszor van hogyha mondjuk kilépek egy alkalmazásból hogy kell egy kis idő neki amíg megint betölti a témát, plusz widgeteket az elején nem zavart de most már kicsit idegesitő.. van erre valami megoldás vagy törődjek bele?Köszi a választ előre is!
A FINAL update nálam is hibás! Eleinte csak a wifi dobott error-t, de ma reggel cyanogenmod logoval a képernyőn találtam a telefont, mostanra sikerült visszarakni a régi, update 5 rendszert (az stabil volt).
Szerk.: Viszont ezzel a ROMMAL egy nap alatt 5 %-ot merült az akksiPedig telefonáltam is, wifi is ment elvileg végig (igaz semmit nem szinkronizált), 3g is volt. Valami nem tiszta ezen a ROM-on.
![]()
Utoljára módosítva: ng0ofy által : 2012-06-04 08:21
A "Final" mod telepítése előtt nem mindegy mi van a telón. A zenelejátszót telepítés előtt cseréljétek mert ami benne van nem működik sem nekem sem az U8500-as ismerőseimnél sem.
Nekem azóta működik jól, mióta előtte a LEWA rom-ot telepítettem, és csupasz(csak a telepitő .zip volt rajta) memóriakártyával kezdtem a telepítésnek.
Egy valami azért nem működik egyelőre: a Sygic-om. Más gps alkalmazás működik.
Most teszem bele a final verzióba a "saját" .apk fájljaimat...
A zene lejátszó nekem működött
http://code.google.com/p/aosp-rom-by...d.zip&can=2&q=
CyanogenMod 7.2.0 Nightly 2012.06.05
http://code.google.com/p/aosp-rom-by...d.zip&can=2&q=
A "Final" verziót én is búcsúztattam, egy ideig... Már kezdtem azt hinni, hogy minden kafa.... De sajnos találtam egy hibát aminek a megoldásán töröm a fejem.
Jelenleg a nagy kedvencem: http://rom-u8500-real.googlecode.com........v.1.1.zip van a Telcsimen. Helyenként angol, de jó.
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra ezt a rom-ot
CyanogenMod7-Android2.3.7-by+$aNek011
Viszont nem tudom szinkronizálni sem a gmail sem a facebook fiókommal. Így telefonkönyvben sem tudom a számokat előhívni. Kérném a segítségeteket , hogy ezt a problémát hogyan lehetne orvosolni előre is köszi, és persze így a play áruházat sem tudom használni, mivel nincs fiók amivel szinkronizálni lehetne a telefont.
Olvasgass vissza találmi fogsz olyat h gapps azt szedd le telepítsd úgy mint a romot és wipe data factrory reset és társai