Akkor elnézést a zavarásért.
De köszönöm az útbaigazítást.
Akkor elnézést a zavarásért.
De köszönöm az útbaigazítást.
Akinek még van kedve mókolgatni ez azért elég jól néz ki![]()
Pc Zseni ICS 4.0.4 V7 2012.04.05 Teszt UPDATE
Tulajdonságok:
- 400Mb Ram
- Kernel: Devil2_0.62
- Go Launcher
- Chrome beta
- more local 2
- A currency
- Sms backup & Restore
- Youtube
- Barcode Scanner
- Új bootanimáció
- framework .jar & .apk optimalizálva
- Beállításoknál extra menü
- Pc Zseni mod (Rom tesrteszabása)
- Pc Zseni alkalmazás
- Modem Nexus S KB3
- Százalékos akkukijelzés
- Bővített power menü
- 720p-s videfelvétel és lejátszás
- Gps Magyarországra optimalizálva
- Vodoo Sound
LINK
2012.04.05 még azért igen friss de jónak tűnik![]()
Jött ki sema kernel ICS re BM-es verzióis amivel 352MB szabad ram jár
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1468795
Sziasztok újra!
Vagy két hónapja nem foglalkoztam a témával, viszont szeretném lecserélni a BUILD 15-öm. Eddig elvoltam vele, nem érdekelt, de tudom, hogy ennyi idő alatt már sok mindent javítottak a cuccon.
A kérésem az lenne, hogy dobjatok egy linket arról az új buildről vagy cuccról amit szerintetek érdemes felrakni.
Köszönöm szépen!![]()
Most már muszáj megkérdeznem: hogy a vérbe csináljátok? Tele vannak a fórumok boldog emberekkel, akik másfél-két napos akkuidőkről regélnek, de nekem valahogy romtól függetlenül eddig maximum a 30 órás menetidő volt a legjobb, de általános, hogy estére már tölteni kell, sokszor már késő délután is.
Nem annyira zavaró, mert egész nap gépközelben vagyok, tudok tléteni, ha kell, de úgy érzem, hogy valamit rosszul csinálok.
Sokáig samfirmware-es stock romokkal nyomtam, aztán volt egy kis Onecosmic, most meg a GamerzRom 9 van fent (overclock nélkül, de ez a release mintha a szokásosnál is jobban szívná az aksimat...).
Már az is megfordult a fejemben, hogy másfél évesen esetleg öregszik az akksi.
Van valami trükk, titkos jelszó? Milyen állatot kell feláldoznom, és melyik ősi istennek ? :-)
CM9 nightly most a legjobb szinte 3 naponta jön új verzió
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
JW4 es "gyári"rom a legnyeröbb most szerintem:-)akuidö atlag felhasznàlàsnàl min. 2nap. A touchwizz 4es kezelöfelület szép letisztult gyors jól használható. Uh csak ajánlani tudom neked a jw4es gb-t+sema kernelt hozzà es ext4 filerendszerrel. Eddig nekem ez a legjobb pedig az èn telóm látott màr egy jópàr romot, akàr ICSt akár gbt nézzük:-)
A stock JW4 touchwiz 4-gyel jön?
Hmmm.. A value packes romokról nagyon jókat hallani. Egy kicsit most elcsábultam.
A gamerzrommal amúgy eléggé elégedett vagyok... Talán még megnézem a következő release-t, aztán döntök...
A pc zseni fél ICS-t nem próbálta még ki senki? hihetetlen hogy 400mb rom van benne és még a videót se gyilkolta le értekiváncsi vagyok rá hogy milyen lehet, de nincs szivem kidobni a jw4-et
![]()
Hátha tud itt valaki segíteni van egy sgs em ics 4.0.3 és csak annyi a problémám hogy kegyetlenül meríti a telefont 50% nal leteszem este semmi nem megy rajta se wifi se gps se hang sem semmi reggelre csontra lemerül na en nem értek egyáltalán az androidhoz de azt mondták ez bug os és hogy egyszerű lenne frissiteni 4.0.4 re cyanogenmod van rajt a a telefono hogy kell csak annyit hogy recovery és ott ki fogja irni hogy frissites mert kb ilyen egyszerűnek mondták el előre is köszi aválaszt.
nah hát ez azért nem teljesen ilyen! ajánlani tudom a jw4-et ezzek min.2 napot ki fog bírni a telefonoda kérdésedet EBBE a fórumba tedd fel és ott segíteni fognak/fugunk minden lépésben
rtituszt pedig megkérjuk, hogy ezt a hozzászólást törölje az előttem lévőt pedig helyezze a megfelelő topikbaKöszönöm
![]()
ICS telepítés:
Töltsd le tetsző zip filet:
Pc Zseni:
- 400Mb Ram
- Kernel: Devil2_0.62
- Go Launcher
- Chrome beta
- more local 2
- A currency
- Sms backup & Restore
- Youtube
- Barcode Scanner
- Új bootanimáció
- framework .jar & .apk optimalizálva
- Beállításoknál extra menü
- Pc Zseni mod (Rom tesrteszabása)
- Pc Zseni alkalmazás
- Modem Nexus S KB3
- Százalékos akkukijelzés
- Bővített power menü
- 720p-s videfelvétel és lejátszás
- Gps Magyarországra optimalizálva
- Vodoo Sound
LINK
Dark Knight 2.1 (Android 4.0.4)
- Engine: Android 4.0.4 release Nasif modified, changed, improved
- Very Fast System
- Fat-Free ROM
- Zoom on camera
- Pre-rooted
- Full init.d Support
- Touch to focus
- Voodoo Colour
- Themed APP
- Zipalinged
- Insert Busybox
- Tweaks in Build.prop
- Best battery life [NO Android OS BUG]
- WiFi Tethering
- HD 720p Video recording
- GPS tweaks.
- add free rom
LINK
Amelyik tetszik letöltöd (persze választhatsz mást is ez csak két példa)
A letöltött filet felmásolod a telefonod belső sd kártyájára.
Elindítod a telefont recovery módban (hangerő fel+home+bekapcs.gomb)
Wipe Data & Factory reset
Wipe Cache partition
Install zip from sdcard
Choose zip from sd card (itt előkeresed a felmásolt zip filet)
És telepíted
És örülsz![]()
Új nightly ICS rom KATT
Lenne egy egszerű kérdesem.Tudom hogy mindenki mast mond de akkor is tapasztalatok mar lehetnek.
Melyik a legmegbizhatobb ice cream vagy amit feltennetek a galaxyra.Ha lehet linkel eggyüt valaszoljatok.Azert kerdem mert mar belezavarodok annyi van.Köszi
Próbálni csak a CM9 Nightly-t próbáltam, és az stabil is. A legtöbb XDA-n megforduló rom ennek a leszármazottja.
Most már a costum kernelek is kezdenek egész használhatóak lenni (Devil vagy Semaphore), de még mindig a gyárija a leg megbízhatóbb.
Linket, ha addig nem találnál a fórumon, holnap tudok küldeni, ha nem felejtem el, mert most telefonról írok.
Igazából semmi nincs ami normál esetben lenne![]()
De jó lenne ha lépésről lépésre segítenétek mert full kezdő vagyok a témában..
![]()