mit takarnak ezek?
CM7.2 CPU beállításoknál a módok közül:
interactiveX
interactive
conservative
ondemand
userspace
poversave
smartassV2
performance
és melyik mód mire jó?
és a compcache ram hazsnálatnál melyiket érdemes használni és mire jó?
letiltva
10%
18%(default)
26%
vm méretnek mit ajánlotok?
12m
16m
24m
32m
48m
előre is köszönöm a válaszokat
http://setcpu.com/documentation_mobile.html
itt olvasgass!
Amugy a grovenorok a processzor használatát befolyásolják. A többit nem módositgatom. Jelenleg a smartassV2-őt használom.
Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus S-ről
Próbálom a lehető legtöbbet kihozni a vasból
![]()
Eredeti szoftver van rajta ami 2.3.6![]()
Gyári adatok visszaállítását most próbáltam, de a lejátszót nem teszi vissza :S
Ha esetleg ezt a galaxy y os topikba felteszed és megkersz valakit hogy akinek ez van az küldje el neked belőle a zenelejátszó apkt azzal próbáld meg. Ha úgy se akkor szerintem csak ujratelepítés. De várj meg egy okosabbat, mondjuk rtituszt hátha ő tud rá valami más megoldást meg
Sziasztok!
Galaxy GIO Telenor függő készülékem van. Handcent SMS-t és AnySoftKeyboardot használok. Tudtok-e megoldást arra, hogy SMS írásnál, vagy akár mindig GSM karaktereket (balra dőlő ékezetek) írjon a készülék? Próbálkoztam már más billentyűzettel és más SMS kezelővel is, de valószínűleg a megoldás nem ez. Biztos van rá recept, mert van ismerősöm akinek csak ilyen karaktereket ír a telefonja, csak ő nem ért hozzá és nem tudja megmondani, hogy miért.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Kaptam egy Wayteq Xtab 70i Ice Cream-et és mikor töltenék bármit is le a mareketröl rá akkor azt írja,hogy (-101) es hiba
Szerintetek ez mitöl lehet???