AOKP
Kb 1 hét múlva jön a frissítés ehhez is ami már a 4.0.4-et tartalmazza.
Végülis ha nem használsz Titanium Backupot akkor nincs reboot a Cyber alatt
Ja és Aokp mellett szépen mutat egy Air Kernel![]()
AOKP
Kb 1 hét múlva jön a frissítés ehhez is ami már a 4.0.4-et tartalmazza.
Végülis ha nem használsz Titanium Backupot akkor nincs reboot a Cyber alatt
Ja és Aokp mellett szépen mutat egy Air Kernel![]()
Az imént megérkezett telefonomra a 4.0.4 OTA frissítés.
Szivesen!
Túlterhelt? Mármint a letöltésnél?Érdekes, remélem jön már hamar a frissítés mer sok új extra lesz benne
Küldve az én Nexus S-emről Tapatalk használatával.
Ma reggel sikerült felrakni az AOKP-t. Nagyon pörgösnek ès stabilnak tűnt, de nem volt lehetősèg bejelentkezni a google fiókba. Ezt nem èrtem. Visszatèrtem a CyverGR-re. Nálam nagyon szèpen megy. Az xda fórumon azt írta, hogy vasárnap előrukkol egy vègső rommal, ami már nagyon csúcs lesz.De azèrt köszi a támogatást, a kèsőbbiekben is szívesen fogadok tanácsot, rom javaslatot.
![]()
Nálam simán bejelentkezik. Na de kiváncsian várom a vasárnapi Cybertköszi az infot
Azt nem tudom, hogy a titanium backupos problèma meg lesz-e oldva, mert előrejelző change logot mèg nem láttam.Majd kiderül.
Matr1x vagy Air kernel?![]()
Èn is így vagyok vele. A macerától megkímèl, de a G Play nem èrzèkeli letöltöttnek az appokat, így nem is tudja frissíteni. Règen legalábbis így volt. Várom a vasárnapot, mert ha ezen mèg tudnak hergelni, akkor az elèg jó lesz.![]()
Nagyon règi èszrevètel, ès nem tudom hogy más is tapasztalta-e. Ez mèg akkor volt, amikor spicám volt. Most meg tutira megyek.![]()
Fogja érzékelni a Play csak menj a T backupba a Market doki részre. Ott tudok csatolni az appokat
Amugx nekem is működk minden rom alatt csak sajna a Cyber alatt okoz rebootot.
Igen, de csak a Cyber rom alatt. Amugy ilyennel még azelőtt én se találkoztam. Na de előbb megjelent az új CM9 v5 ugy h este azt fogom próbálgatni
Ki milyen romot használ most?
Ki mit ajánl!Ha rootolt a telo akkor bármilyen romot simán fel tudok rakni?Pl rom managerrel?
Ha újra felraknám a gyárit az nem lövi ki a rootot?
Profilomban mindig frissítem hogy éppen milyen romot és kernelt használok
Unlockolva van a telefonod? Custom recovery gondolom van. Ha ezek megvannak akkor mehet a romolás!
Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus S-ről
Minek akarod a gyárit visszatenni? Semmi értelme. De nem hiszem hogy megmarad a root. Bár léteznek stock rootolt romok is.
Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus S-ről
Ha csinálsz backup-ot a mostani rendszerről bármikor vissza tudod állítani, úgy megmarad minden ami a mentés pillanatában a rendszerben van.
Root, progik minden.
Recovery-ben megtalálod, a backup -ot.
A mentés utána az sdcard /clockworkmod/backup mappában megtalálod :dátuma, óra, perc szerint mappában![]()
A progit hasznos külön Titanium backup -al külön is elmenteni.
Tapatalk 2-vel küldve az én Transformer TF101-ről
Oliver mien ez az apex rom amit most használsz?
Esetleg valami link?
S melyik volt a legjobb rom eddig amit használtál?