+ Hozzászól a témához
Oldal: 24 / 36 ElsőElső ... 14 22 23 24 25 26 34 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 691 - 720 (1055) összesen

Téma: Samsung Galaxy S PLUS

Kezdő androidos realmadrid.lali is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plusz
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    21
    Hírnév szint
    3
    Még egy kérdés mi az a program ami megmutatja ,hogy milyen programok futnak és amivel le is tudom állítani a felesleges alkalmazásokat

Készülék
    Samsung Galaxy S Plusz
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    21
    Hírnév szint
    3
    Helló tudnátok nekem segíteni melyik az a legjobb progi ami megmutatja,hogy milyen alkalmazások futnak és le is tudom állítani öket .elöre is köszönöm a tippeket.

Szakértő androidos jaffika89 will become famous soon enough jaffika89 logója
    Készülék
    iPhone 4s /// Samsung Galaxy S
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Idézet realmadrid.lali eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló tudnátok nekem segíteni melyik az a legjobb progi ami megmutatja,hogy milyen alkalmazások futnak és le is tudom állítani öket .elöre is köszönöm a tippeket.
    Task killer

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    beállítások/programok/alkalmazások kezelése/futó szolgáltatások

Készülék
    Samsung Galaxy S Plusz
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    21
    Hírnév szint
    3
    Köszönöm a választ de nekem nem jön be a task killer mert ha kikapcsolom a nem kívánt programokat 10 perc múlva ugyan úgy futnak ,a beállítás futó alkalmazások menüben meg nem írja ki az összes futó alkalmazást csak a fontosabbakat. ezért is várom a ,hogy mikor lesz mar kint a valou pack 2.3.6 . mert hátha kitaláltak rá valamit.Nem tudja valaki mikorra várható a hivatalos verzió amit megcsinálnak a servizben

Készülék
    Samsung Galaxy S Plusz
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    21
    Hírnév szint
    3
    Sziasztok nem tudjátok ,hogy mikorra várható a Value Pack 2.3.6-os frissítés magyar verziója?Mikor vihetem be a telcsit szervizbe ,hogy megcsinálják. Vagy a kiesen mikorra várhatom?

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    Sziasztok nem tudjátok ,hogy mikorra várható a Value Pack 2.3.6-os frissítés magyar verziója?Mikor vihetem be a telcsit szervizbe ,hogy megcsinálják. Vagy a kiesen mikorra várhatom?
    Hívogathatod a samsung ügyfélközpontot, de egyébként mást nem tudsz tenni, mint várni. Szolgáltató függő is a dolog.

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    Köszönöm a választ de nekem nem jön be a task killer mert ha kikapcsolom a nem kívánt programokat 10 perc múlva ugyan úgy futnak ,a beállítás futó alkalmazások menüben meg nem írja ki az összes futó alkalmazást csak a fontosabbakat. ezért is várom a ,hogy mikor lesz mar kint a valou pack 2.3.6 . mert hátha kitaláltak rá valamit.Nem tudja valaki mikorra várható a hivatalos verzió amit megcsinálnak a servizben
    Ez ellen nem tudsz mit tenni. Ha úgy lett megírva, hogy futnia kell, akkor nem fogod tudni kikapcsolni. Ezen a Value Pack sem segít. Rootolhatod, ekkor fagyaszthatóak a nem használt programok. Ilyenkor nem fognak elindulni. Olyan, mintha törölve lennének.

Készülék
    Samsung Galaxy S Plusz
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    21
    Hírnév szint
    3
    Oksa köszönöm a válaszotok hát akkor várok még csak az volt a furcsa ,hogy a net-n nem találok egy dátumot sem esetleges megjelenés címen,várok egyszer csak jön remélhetőleg ,köszönöm

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Mert annak futni is kell

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Oksa köszönöm a válaszotok hát akkor várok még csak az volt a furcsa ,hogy a net-n nem találok egy dátumot sem esetleges megjelenés címen,várok egyszer csak jön remélhetőleg ,köszönöm
    A samu Twitter oldalán tudod követni hogy mikor milyen frissitesek jönnek és milyen telora

Fejlődő androidos BigL is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    59
    Hírnév szint
    3
    meg mindig nincs varju pack!

Kezdő androidos Lacka89 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    20
    Hírnév szint
    3
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1492165

Lassan, de biztosan Kíváncsi leszek

Fejlődő androidos bucsok is on a distinguished road bucsok logója
    Készülék
    Galaxy S Plus
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    73
    Hírnév szint
    6
    Idézet Lacka89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1492165

Lassan, de biztosan Kíváncsi leszek
    Ha olvasgatod a hsz-eket is, akkor már tudod hogy a 7.1 már stabil. a CM9-nél a kamerák és a videórögzítés ami kemény pálya.

Kezdő androidos Lacka89 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    20
    Hírnév szint
    3
    Idézet bucsok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha olvasgatod a hsz-eket is, akkor már tudod hogy a 7.1 már stabil. a CM9-nél a kamerák és a videórögzítés ami kemény pálya.

A 7.1 is 4.0as android? Vagy az csak a cm9? nem olvasgattam... Azért írtam, h alakul mert még vannak hibák...

Fejlődő androidos bucsok is on a distinguished road bucsok logója
    Készülék
    Galaxy S Plus
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    73
    Hírnév szint
    6
    CM 7.1 /2.3.7 GB/

CM9 /4.04 ICS/

Dolgoznak rajta, rem mihamarabb sikerül portolni!! D

Kezdő androidos Gege0510 is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    Idézet r_crusoe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,

a Value Pack iránt érdeklődőknek mondom, a http://www.sammobile.com/firmware/?p...01&r=1#modelsa címen letölthető és ODIN-nal felrakható a 2.3.6-os 2012. áprilisi svájci ROM.
    Nekem hibátlanul működik, tartalmazza a Value Pack-ot, arcfelismerés, satöbbi.

hello az lenne a kérdésem hogy a pda-ba, vagy a one packageba kell rakni a fájlt?

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Idézet Gege0510 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hello az lenne a kérdésem hogy a pda-ba, vagy a one packageba kell rakni a fájlt?
    One packba a plusznal HA jól tudom

Fejlődő androidos r_crusoe is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    35
    Hírnév szint
    3
    Nekem úgy ment fel, hogy az OPS-be be raktam az AriesVE.ops fájlt, a PDA-ba pedig a .tar.md5 fájlt.
    Próbáltam kényszeríteni az one package-et, de nem ment. Ne felejts el előtte-utána cache-t, Dalvik cache-t üríteni!

Idézet Gege0510 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Fejlődő androidos BigL is on a distinguished road
    Készülék
    Samsung Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    59
    Hírnév szint
    3
    Hello all!

Tudom nem annyira ide illo a kerdes , de szeretnek kepeket rendelni a nevek melle! ( most SIM kartyan van , persze ide nem lehet / nem is engedi /
    Az lenne a kerdesem , hogy telefonra mentsem a neveket VAGY a gmail cimtarba es akkor onnan szinkronizalja!
    Melyik lenne a praktikusabb , jobb , "biztonsagosabb"?!

Koszi , Udv.

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Idézet BigL eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello all!

Tudom nem annyira ide illo a kerdes , de szeretnek kepeket rendelni a nevek melle! ( most SIM kartyan van , persze ide nem lehet / nem is engedi /
    Az lenne a kerdesem , hogy telefonra mentsem a neveket VAGY a gmail cimtarba es akkor onnan szinkronizalja!
    Melyik lenne a praktikusabb , jobb , "biztonsagosabb"?!

Koszi , Udv.
    Praktikusabb a google címtár, mert ha uj készüléket veszel akkor nem kell másolgatni csak a googleből leszinkronizálod és mindened meglesz és a képeket is átviszi magával a miket a névhez csatoltál

Kezdő androidos Dójii is on a distinguished road
    Készülék
    samsung
    Android OS
    Cupcake (1.5)
    Hozzászólás
    1
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Meg tudjátok nekem mondani, hogy Samsung Galaxy S Plus telefonomon hogyan tudom beállítani hogy kapjak értesítést a facebooktól??

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    Idézet Dójii eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Meg tudjátok nekem mondani, hogy Samsung Galaxy S Plus telefonomon hogyan tudom beállítani hogy kapjak értesítést a facebooktól??
    Fusson a program, legyél bejelnetkezve, és legyen az alkalmazás beállításaiban engedélyezve a push notification.

Szakértő androidos zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 has a spectacular aura about zsolt160 logója
    Készülék
    LG Optimus One, L3, Huawei 8655-1
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hely
    Kaposvár
    Hozzászólás
    2.486
    Hírnév szint
    49
    És legyen folyamatos net. A Wifi is alapból lekapcsol ha a képernyő elsötétül. (nálam ez volt az alap beállítás)

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.575
    Hírnév szint
    35
    Idézet zsolt160 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És legyen folyamatos net. A Wifi is alapból lekapcsol ha a képernyő elsötétül. (nálam ez volt az alap beállítás)
    Ezt hogy csinálod?én sose találtam ilyen beállítást.

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    Idézet jaffika89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt hogy csinálod?én sose találtam ilyen beállítást.

Kezdő androidos fertilio is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy S plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    20
    Hírnév szint
    4
    Hi! A belső sd kártya már majdnem tele van. A külső sd kártyám 16GB meg tátong az ürességtől. Első kérdésem: mi az, hogy külső és belső sd kártya??? Azt hittem egy van a telómban, amit én beletettem. (Bocs a profiktól, ha nagyon alap a kérdés)
    A másik kérdésem, hogy meg tudom mondani valahogy a telónak, hogy nyugodtan telepítgessen a külső sd kártyára?
    Összesen 4 tárhely van: telefon belső, személyes adatok, belső sd kártya???, külső sd kártya. Arra már rájöttem, hogy az alakalmazás kezelőben átpakolgathatom a telepített alkalmazásokat a teló belső tárhelyéről a belső sd kártyára és vissza. Ezek szerint vehetek bele 100000000000000GB-os sd kártyát, akkor sem lesz nagyobb a telepíthető alkalmazásokhoz szükséges hely?
    Utoljára módosítva: fertilio által : 2012-05-15 09:38

Szakértő androidos nemka has a spectacular aura about nemka has a spectacular aura about nemka has a spectacular aura about
    Készülék
    Samsung GT-I9001 Galaxy S Plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    1.043
    Hírnév szint
    35
    fertilio: A telefonban levő Flash memóriachipet az alábbi területekre osztják fel: bootloader, recovery, system, data, cache, belső "sd kártya". Vagyis a belső sd kártya valójában nem egy valódi sd kártya, hanem a beépített rom chip egy részét használják háttértárnak.

Az felhasználói alkalmazások alapértelmezett helye a 'data' terület. Amelyik készülékben van belső "sd kártya", annál az app2sd-hez is azt preferálják. Persze egy megfelőlen előkészített külső kártya (legyen rajta ext2/3/4 partíció) és némi buherálás után rá lehet venni az alkalmazásokat, hogy a külső sd kártyára legyenek szívesek átfáradni.

De gyanítom, hogy nem csak alkalmazásokkal van tele a belső "sd kártya", ezért azt javaslom, hogy az azon tárolt fotók, zenék, videók, egyéb dokumentumok kerüljenek át a külsőre, így bőven lesz helyed a belsőn.

Kezdő androidos fertilio is on a distinguished road
    Készülék
    samsung galaxy S plus
    Android OS
    Gingerbread (2.3)
    Hozzászólás
    20
    Hírnév szint
    4
    Idézet nemka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    fertilio: A telefonban levő Flash memóriachipet az alábbi területekre osztják fel: bootloader, recovery, system, data, cache, belső "sd kártya". Vagyis a belső sd kártya valójában nem egy valódi sd kártya, hanem a beépített rom chip egy részét használják háttértárnak.

Az felhasználói alkalmazások alapértelmezett helye a 'data' terület. Amelyik készülékben van belső "sd kártya", annál az app2sd-hez is azt preferálják. Persze egy megfelőlen előkészített külső kártya (legyen rajta ext2/3/4 partíció) és némi buherálás után rá lehet venni az alkalmazásokat, hogy a külső sd kártyára legyenek szívesek átfáradni.

De gyanítom, hogy nem csak alkalmazásokkal van tele a belső "sd kártya", ezért azt javaslom, hogy az azon tárolt fotók, zenék, videók, egyéb dokumentumok kerüljenek át a külsőre, így bőven lesz helyed a belsőn.
    Csak alkalmazások vannak, se fotó, se videó. Ez a külső sd buherálósdi nekem magam :-( utána tudok valahol olvasni, hogy mit is kell csinálni vele? Nincs particionálva csak simán beraktam a telóba. Egyébként nagyon köszönöm válaszod!!!

Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.651
    Hírnév szint
    74
    Idézet fertilio eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csak alkalmazások vannak, se fotó, se videó. Ez a külső sd buherálósdi nekem magam :-( utána tudok valahol olvasni, hogy mit is kell csinálni vele? Nincs particionálva csak simán beraktam a telóba. Egyébként nagyon köszönöm válaszod!!!
    A belső tárhely majdnem 2GB. Ide települnek a programok, szerintem untig elég. Ami priblémás lehet, hogy van pár nagyobb program, ami külön adatállományt tölt le az SD-re. Mivel a Galaxyban a belső sd az elsődleges, ezért ide tölti, nem a külsőre. Így a nagyjából 6GB hely (8GB-os készülék esetén) hamar megtelhet, hiszen a nagyobb játékok egyenként akár gigabájtos adatcsomagokat letölthetnek rá. Ez ellen nem tudsz tenni semmit, mivel a külső SD kártya útvonala ismeretlen a program számára (kivéve egy-két alkalmazást, pl. iGO).
    A videókat, képeket, zenéket mind rakhatod külső sd-re. Fényképező is beállítható, hogy oda mentsen.
    Ezen a telefonon semmi értelme nincs a programokat az sd-re mozgatni, mert a 6 gigás kártya amúgy is előbb megtelik mindenfélével, mint a belső 2GB tárhely.

+ Hozzászól a témához
Oldal: 24 / 36 ElsőElső ... 14 22 23 24 25 26 34 ... UtolsóUtolsó

Tags for this Thread

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva