+ Hozzászól a témához
Eredmény: 1 - 11 (11) összesen

Téma: Samsung Galaxy S vagy HTC DESIRE HD?

Kezdő androidos nagyt92 is on a distinguished road
    Készülék
    nincs
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    7
    Hírnév szint
    0
    Kedves felhasználók!

Bennetek bízom , ezért regisztráltam fel ide. Döntés előtt állok szeretnék venni egy mobiltelefont. HTC DESIRE HD és a SAMSUNG GALAXY S között vacillálok. Ezek egy árkategóriát képviselnek, ezért esett rájuk a választásom. Szeretném kikérni a véleményeteket érvekkel, hogy melyiket és miért jó választani.

Nagyon szépen köszönöm!

Az androidos androidos will become famous soon enough androidos logója
    Készülék
    Nexus One, Nexus 7
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    809
    Hírnév szint
    10
    Ha a két készülék közül kell dönteni, akkor egyértelműen a Desire HD-t ajánlom, mivel mind szoftveresen (Sense UI) mind pedig megjelenésében magasabb minőséget képvisel. A két eszköz közti hardveres különbség szinte elhanyagolható, egy átlagos felhasználó sosem fogja észrevenni az apró eltéréseket. A HD viszont sokkal robosztusabb, mivel a külső borítása nem műanyag.

Kezdő androidos nagyt92 is on a distinguished road
    Készülék
    nincs
    Android OS
    Egyéb
    Hozzászólás
    7
    Hírnév szint
    0
    Értem. És a HTC az alkalmazások terén milyen? Sok féle alkalmazás, illetve hasznosak vannak hozzá?

Szakértő androidos darkside will become famous soon enough darkside logója
    Készülék
    htc one x, htc hero
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hozzászólás
    3.881
    Hírnév szint
    49
    Idézet nagyt92 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Értem. És a HTC az alkalmazások terén milyen? Sok féle alkalmazás, illetve hasznosak vannak hozzá?
    Csak javasolni tudom a sense ui-t. És mondjuk a mobilaránát, hogy kicsit jobban megismerd.

DS

Fejlődő androidos kisedi is on a distinguished road
    Hozzászólás
    37
    Hírnév szint
    4
    Idézet darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csak javasolni tudom a sense ui-t. És mondjuk a mobilaránát, hogy kicsit jobban megismerd.

DS
    Nekem Galaxy S-em van Touch Wiz-el. Ez I-Phone koppintás felólet, k*rva gyors. A Desire-t egy boralmas melléfogás nehogy belemenj. A HD video csapnivaló minőségű, vízszintes mozgásoknál borzalmas, a kamerája a beltéri felvételek tanulsága szerint csapnivaló. A SAMOLED kijelző független kritikusok szerint is jobb, a műanyag hajlékony galaxy hátlap nálam nem recseg, nem szoktam hajtogatni. A Gorilla Glass üveg viszont eset már BETON járólapra, ahelyett h kukáztam volna a telefont egy egy üveghártya réteg levált és alig lehet észrevenni.
    Teszteket nézzél meg és Ne állj szóba HTC trollokkal. Persze h védik a telójukat hiszen méregdrágán vették(Galaxy S-t már 79-ért is kapni újonnan)

Szakértő androidos jaffika89 will become famous soon enough jaffika89 logója
    Készülék
    iPhone 4s /// Samsung Galaxy S
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.585
    Hírnév szint
    35
    örülök hogy van ilyen topik is
    Épp most állok egy választás előtt mert jelenleg sgs-em van amivel 100%osan meg vagyok elégedve viszont kb 0forintért lecserélhetném egy Desire HD-ra és most nem tudom hogy mitévő legyek:S nagyon tetszik a sense felület amit sajnos az sgs-re sehogy sem tudtam ugy rávarázsolni hogy minde funkció müködjön rajta(mobilnet, kamerák stbstb) a desire mellett szól hogy 8mp-s duplaledes kamerája van valamint nagyobb a memóriája (768 nem 512), fémházas a készülék ami nem egy nagy hátrány, proci ugyan az 1GHZ mind a kettőben. Az sgs mellett viszont ott van az SAMOLED kijelző valamint a gorilla glass üveg. Nem tudom mi tévő legyek valaki segítsen választani ha esetleg van olyan itt akinek mind a kettő volt már és leírná a tapasztalotokat az nagyon megköszönném, valamint mindenkinek az egyéni véleményét szivesen fogadom Előre is köszönöm

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Ami igaz, hogy a DHD HD videója valóban rosszabb, mint az SGS-é. Nézd meg a Motorola Defy fórum első hozzászólásában lévő videót, az 720p és DHD-vel lett felvéve.

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.585
    Hírnév szint
    35
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ami igaz, hogy a DHD HD videója valóban rosszabb, mint az SGS-é. Nézd meg a Motorola Defy fórum első hozzászólásában lévő videót, az 720p és DHD-vel lett felvéve.

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.585
    Hírnév szint
    35
    Idézet jaffika89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    valóban nem a legszuperebb a videó bár mondjuk leginkább a fényképezésre használnám ezért erőltetem annyira a vakut
    Meg lehet hogy az meg a regi andeoiddal keszult nem?

Szuper moderátor rtitusz will become famous soon enough rtitusz will become famous soon enough rtitusz logója
    Készülék
    HTC One X
    Android OS
    Jelly Bean (4.1)
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    5.726
    Hírnév szint
    75
    Idézet jaffika89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Meg lehet hogy az meg a regi andeoiddal keszult nem?

Készülék
    Android OS
    Egyéb
    Hely
    Gyöngyös
    Hozzászólás
    2.585
    Hírnév szint
    35
    Idézet rtitusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Asszem 2.3-al készült már, és nem 2.2-vel, de sajnos régen volt nem emlékszem már pontosan.

+ Hozzászól a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : beküldve
  • Pofik beküldve
  • Az [IMG] kód beküldve
  • A HTML kód kikapcsolva