Arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan személy akinek sikerült feltennie egy Cyanogenmod 7.1 ROM-ot a Huawei ideos x3-as (U8510) telefonjára....
Sziasztok! Tegnap ota vagyok tulajdonosa egy Huawei X3 telefonnak. A munkahelyemen kaptam , mert mobil szolgáltatót váltunk. A régi C3 nokiámmal és...
Mint az tegnap írtam, elkezdtem egy már felépített 7.1 RC1-es cyano build csinosítgatásást. Jelenleg itt tartok: -Települ és az eredeti...
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE BABRÁLJON! SEM ÉN, SEM AZ OLDAL, AHOL EZEN HOZZÁSZÓLÁS ELHELYEZÉSRE KERÜLT VALA, NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET...
Mint a topic is mutatja, ez egy Gingerbread 2.3.5, Cyanogenmod 7 ROM portolása. Ide jön a rizsa szöveg, amit már ezerszer láthattatok, de mégis...
Mivel mint elég sokan én is nagy rajongója vagyok Cyanogen munkájának,ezért elkezdtem keresgélni az új telefonomra is az ezen alapuló romot. Így...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules