Két hete vettem a páromnak egy HTC Wildfire s telefont!Egy hete megjelent,hogy frissítés elérhető a wifin keresztül! Én engedtem a frissítést mert...
Mi is az a link2sd? Miért jobb mint az app2sd? Miért van erre szükség? Ezzel a módszerrel lehet a rootolt telefonból az összes alkalmazást az sd...
Az első használható 4.0-ás Android. Minden működik kamera, wi-fi, Bluetooth és edge. Szó szerint minden működik benne stabilnak tűnik. Flash minden...
Szóval, ahhoz hogy rootolni tudd a telefonod, Unlockolni kell. Melyet végre sok-sok könyörgés után a HTC megengedte a WFS tulajdonosoknak. FIGYELEM!...
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani megoldást a 2.3-as rootolásához? Előre is kösz.
Miután megcsináltad az előző 3 tutorialt (unlock - root - recovery) Kezdődhet az amiért ezt az egészet megcsináltuk. Ez az OC Kernel felül írja a...
Új és leendő WFS tulajonak egy FAQ. Folyamatosan frissítem, amint eszembe jutnak új kérdések. Rooltolhatom a telefont? Igen, két módszer van rá...
Az új WFS-ek 2.3.3-as androiddal kerülnek a kezünkbe. Lassan 2 hónapja elérhető a legújabb 2.3.5-ös frissítés. Jogos a rengeteg kérdés, hogy sokaknak...
Miután végeztél az unlockkal és a root is megvan, ez következő amit fel kell tenned: a CMW recoveryt. Hogy mi is ez? Már az unlocknál találkoztál a...
Rootolás (S-on, unlocked-hez) Ha már túlvagy a bootloader unlockon, akkor nincs más dolgod csak rootolni kell a telefonod, hogy majdnem teljes...
Sziasztok! Pár napja megvettem a HTC Wildfire S telefonomat, és eddig alig telepítettem pár alkalmazást rá, de kiírja, h kevés a hely az Internal...
Életem első androidos telefonja a HTC Wildfire S, ám az ebayen vásárolt készülékem eredetileg a Yodafone-tól származik. Ők pedig szépen...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules