Nos, mint a nevéből is látszódik, ez egy Alcatel márkájú telefon. Sokakat elriaszthat ez a név, pedig manapság már, egy kínai-francia cégről...
Ebbe a topikba johetnek a teloval kapcsolatos eszrevetelek ha a modik kiegeszitenek egy kis infoval az meg jobb lenne
Üdv! Pénteken érkezett meg kinából a címben szereplő telefon :D került tokkal vonóval 160 ezerbe a 32 Gigás kátyafüggetlen verzió. Tapasztalat a...
Sziasztok! Egy htc Amaze 4g tulajdonosa vagyok. Azt szeretném meg kérdezni h egy htc készüléket vissza lehet e hoznia "halálból"? Gyári Android...
Az Andromnia lelkes csapatának sikerült Android OS-t varázsolnia a Samsung Omnia készülékre, amihez a következő lépések szükségesek. 1. Állítsd...
Köszöntök mindenkit! Mielőtt bemutatkoznék,meg kérdezem szóba álltok e olyan mobilossal akinek dual sim-es clon teloja van? Mert keresgéltem de nem...
Helló! A Problémám az lenne a készülékemmel, hogy bármeik custom rom-on vagyok, nincs hálózat nem ismeri fel a sim kártyát! Régen volt egy Telenor-os...
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy ha meg halt az oprendszer a tellon akor hogyan lehet újra rakni az oprendszert csak a boot képernyő jelenik...
Nagyon jól kis összerakot kinai telo Specifikáció Rom: 512MB Ram: 512MB Proci: 1GHZ Kijelző felbontása: 960*640 Kijelző méret 3,5
Üdv. Szeretnék egy Androidos telefont venni külföldről (eBay) olcsón, konkrétan még nem tudom melyiket, de a Galaxy Spica, a HTC Hero, a Nexus One...
Sziasztok! Rendelkezem egy RBM2 készülékkel, melyre gyárilag egy Android 2.1 OS-t telepítettek. Már olvasgatom, hogy sok telefonra már érkezett...
Helló , fel tudná valaki rakni a gyári, magyar 2.2-es custom romot Alcatel Move készülékhez, és leírná hogy telepítsem fel???Előre is KÖSSZ;)
Sziasztok! Van nekem egy LG Bl40-em és nem vagyok oda a gyári S-class iretfaceért. Tud valaki valami megoldást arra hogy android kerüljön...
Légyszi küldjetek egy leírást/linket/másik topicnevet, ahol le van írva hogyan tudom a WM6.5-ös HTC Touch Diamond 2 telómra feltelepíteni az...
Üdv, szeretném kicsit okosabbá tenni a telomat (Samsung S8300 Ultra Touch) lehetséges valahogy? android vagy op rendszer telepitése ?
ha rootolom a telomat akkor elvesződik a garancia???
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, van egy LG GT 500-am ami sajnos nem androidos :( úgy tudom a készülékem adottságai megvannak ahhoz hogy elfusson...
Ugyan főként Android operációs rendszerrel és az azt futtató készülékekkel foglalkozunk itt, de néhány lelkes fejlesztőnek köszönhetően a Google...
Mi a véleményetek erről a Commtiva z71-ről? Találtam róla magyar bemutató videót is. Így viszonylag bejön nekem, árral sincs bajom. Ti...
Nemrég jelent meg az OSFaker 2 alkalmazás azon iPhone tulajdonosok számára, akik teljes Android vagy Windows Phone 7 érzést szeretnének a...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules