Kábelek, töltők, akkumulátorok, SD kártyák
vásárlás előtt állok. valamilyen táblagépet fogunk venni az egyik gyerkőcömnek. androidos lesz az már eldőlt. persze preferált készülék is van már,de...
Érdekes ötlet... Vannak már tapasztalatok? http://mobilarena.hu/teszt/powermat_es_a_vezetek_nelkuli_toltes/indukcios_toltes.html
Ha van még rajtam kívül olyan, aki 2 SIM-kártyával szeretné használni a telefont, annak tudom ajánlani ezt az oldalt: http://www.magic-sim.com/ ...
Sziasztok.Tudja valaki hogy lehet a Galaxy Spica-hoz érintő ceruzát használni?Csak mert valahol olvastam hogy nem ajánlják.Köszke
Ma reggel, egy csodaszép álomból egy rettenetes rémálomra ébredtem. HTC Desire telefonom ott hevert a földön, töltő rácsatlakoztatva, narancssárga...
Sziasztok! Tudom igazából nem android van telón, de az apukámnak van egy Samsung Omnia Pro B7330-asa és szeretne egy sima 3,5mm-es jack dugós...
sziasztok! azt szeretném tudni hogy galaxy ace-be nem-e lehet nagyobb akksit tenni mer intenzív használat mellett 1 napig birja tudom hogy egy okos...
Sziasztok! A téma címében említett két telefonon gondolkodom, hogy megvegyem, viszont nem tudok dönteni. Nem nézegettem az eddigi témákat, lehet...
Sziasztok! Hallottam már a bluetooth headsetekről, hogy pl. az autós rádióval összhangba lehet hozni, s így a telefonról lehet zenét lejátszani....
Sziasztok! A gondom az, hogy nem tudok dönteni, melyiket vegyem meg. Az Ace a legszebb viszont az SE a legerősebb és a HTC meg htc :) Többször...
Cseheknél és Szlovákiában (Ausztráliában is, de az a szállítási költség miatt nem opció) már kapható az SGS II-höz gyári 2000mAh-s akksi a hozzá való...
Sziasztok Azt szeretném megtudni , hogy egy samsung sg 5230-as telefonra lehet-e tenni android rendszert ? Ha igen melyiket lehet rávarázsolni ? ...
Valaki hallott már valamilyen megoldásról,amivel CF kártya tartalmát lehetne átmásolni egyszerűen, laptop nélkül? Eye-fi sajnos nem gyárt CF...
Vettem egy GPS vevőt a Spica telefonomhoz. A vevő maga tökéletesen működik (teszteltem), de a telefonommal nem megy. Nem tudom összepárosítani....
Sziasztok szeretnék venni egy Sennheiser fülest venni de ami így néz ki!...
Lopáskár miatt eladó 1 hónapot használt Galaxy Spica - hálózati töltő 3000 - USB adatkábel/töltő 2000 - headset 2000 Természetesen...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules