Üdv. mindenkinek! Nemrég kaptam az i5800 ast meg szeretném növelni a betü méretet tudna ebben segíteni valaki?
Sziasztok! Kb. 1 hónapja vettem egy Samsung Galaxy 3-at. A memóriakártyán lévő mp3 csengőhangot állítottam be csengőhangnak, továbbá 2 darab mp3...
Helló! Ezt a témát azért indítottam, mert nem nagyon találok normális gps-t a telefonra! iGO-t használok most de sajnos a navigáció során nincsen...
Mivel látom hogy van már ilyen téma akkor ha nem gond ezzel kapcsolatban írok én is pár kérdést mivel engem is érdekelne egy részletes rom telepítési...
Samfirmware és egyéb helyeken, ahol multiupload-ra van elhelyezve, sajnos nem elérhetőek a fájlok. Konkrétan nekem azért kellene másik, mert...
A mobilom nem bír ki 20 órát egyhuzamban! Most próbálkozok olyannal hogy: APNdroid (netes hálózatok letiltása, csak amikor felmegyek face-re akkor...
Sziasztok! Gondoltam nyitok egy topikot azoknak a játékoknak, melyek futnak G3-on. Ide csak olyan játékokat tegyünk, amiket valaki tesztelt, hogy...
Kezdjük a játékokkal... Először is ezek nem pontosan HD minőségü játékok, hanem HD-s játékok alacsony felbontásban pl. Assasin credd, gangstar west...
Hogyan tudok. ill miként tudnék számítógépen megírt szövegeket elküldeni sms-ben a telefonon? A Kiest hagyjuk, mert azt nem voltam képes életre bírni.
Üdv emberek:D Vki tudna nekem segíteni abban hogy hogy a fenébe tudnám újra működésre bírni az SNS szolgáltatást?...gmail-el működik de...
Üdv most kaptam meg a telót, és már egy 200-at elszedett a kártyámról a G3 hol tom kikapcsolni ha ez lehetséges.
Szóval ha frissítem akkor azt az alapot kapom majd, mint amikor megvettem? Gondolok h az appok törlődnek meg a beállításaim vesznek? És még az h...
Helló! Most akarom megajándékozni magam az első androidommal, és nem tudom eldönteni hogy melyik legyen. Segítség!! köszi.
A kérdés költői, mert tudom, csak azt nem hogy találhatom meg! Ami alapból rajta volt G3-mon majd froyoval frissült, de melyik ez? Frissülés után az...
Sziasztok! A Samsung Galaxy 3-nak a kijelző felbontása 240 × 400,és az lenne a kérdésem hogy erre a felbontásra az android marketen mennyi...
ÜDV! Most vettem egy Samsung I5800-as telefont ÚJ,de nem kaptam hozzá telepitő lemezt.igy nem tudok a számitógépről /filmet,zenét,stb.feltőlteni.Ha...
Kérdésem az lenne h ki melyiket ajánljátok elsősorban az érdekelne melyik alkalmasabb 3D játék játszására.De minden észrevételt,tanácsot szívesen...
Gondoltam indítsunk egy ilyen topicot is, mert már a Galaxy S vs iPhone van. Véleményeitek?
Sziasztok! Gondoltam nyissunk egy ilyen topicot is. :) Igaz nem túl ismert telefon (még), de nekem ilyen van, hátha nem én vagyok az egyetlen. :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules