Sziasztok! Kinek mi a véleménye a témában szereplő telefonról? Holnap rendelem meg. Ez és a Vodafone 845 közül kellett választanom, mert ez...
Sziasztok! Tud valaki segiteni,hogy lehet a telefonzárat feloldani,a telefon a google e-mailcimet és jelszót kéri,de sajnos nem működik ugyanis...
Sziasztok! Most vettem pár napja egy LG Optimus-t és ez az első android-os telefonom magyarul még hülye vagyok hozzá...egy két dologhoz kellene...
Sziasztok! Most vettem egy LG OPTIMUS GT540-es telcsit.Sajnos az útmutatóból nem jöttem rá,hogyan lehet Bluetooth kapcsolaton keresztül zenét...
Szerintem ez sok felhasználót érdekel ;-) http://www.talkandroid.com/12938-download-install-froyo-manually-on-your-droid-incredible/ ...
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám beállítani a telefonomon az alkalmazások telepítési helyét. Mert, mindent a telefonra telepít és...
Hali! Tudna nekem valaki segíteni? Lg GT540-m van és igo-t szeretnék rá. Két problémám van: 1. nem tudom sehonnan letölteni, 2. fogalmam sincs,...
Sziasztok honnan tudok én letölteni LG GT 540 mobiltelefonomra játékot?
Próbaképpen a telefont szinkronizáltam egy google felhasználói fiókhoz. A próba után szerettem volna inkább egy másikhoz szinkronizálni a telefont,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules