Kedves api29! Arra szeretnélek megkérni, hogy frissítsd a topicban levő elavult információt. Többen jöttek már hozzám azzal, hogy a Te...
sziasztok! indítok egy ilyen témát ugyanis nem láttam hogy lenne már ilyen. az első kérdésem az lenne hogy hogyan lehet kitenni gyorshívás...
Nos mint ahogy a neve is mutatja itt a gen1/gen2 konvertálás lesz a téma, különféle partíciós kiosztásokkal, ezúttal a hagyományos, azaz a pc-ről...
A várva várt ICS tesztverziója blade-re már elérhető. Estére várhatóan teszek fel linket ahonnan le tudjátok tölteni.
>>>>FIGYELEM<<<< MIELŐTT BÁRMIBE KEZDENÉL FIGYELMESEN, TÖBBSZÖR IS OLVASD EL A LEÍRÁST! HA ÚGY ÉRZED, HOGY NEM VAGY BIZTOS MAGADBAN, INKÁBB NE...
Frekvenciasáv HSUPA + GSM 3 band Telefonkönyv db dinamikus Memória MB 150 Memória bővíthetőség T-Flash (microSD) Magyar nyelvű menü...
CUSTROM ROM GYÁRI GEN2-es KÉSZÜLÉKRE (root/recovery..) szükséges dolgok: RecoveryManager UniversalAndroot,vagy a Z4root És természetesen...
Én csak ajánlani tudom gyors,stabil itt a link: https://www.dropbox.com/s/i6upbjw16q5poix/MOKEE_BLADE_v2.zip
Mint ahogy a neve is mutatja,itt a 2.3-as romokkal kapcsolatos kérdéseket,észrevételeket szeretném megvitatni.
Ide a különféle témákkal,kinézetekkel kapcsolatos észrevételeket javaslatokat várom!
Sd-kártya partíciónálása A művelet előtt a kártya teljes tartalmát érdemes lementeni,ugyanis a beavatkozás minden adatot törölni fog! 1. Több...
LibrApi_Ginger_v2! FONTOS!!!! Ez egy teszt rom,hibák bugok előfordulhatnak!!! A rom felrakásának feltétele hogy Libra FIRMWARE-t teszünk...
Helló mindenki! Gondoltam már, ha megcsináltam le írom, hogy más ne szenvedjen ennyit vele... :) Sajna nekem sok időm ráment, saját hibámból......
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules