Sziasztok! A minap láttam, hogy végre megjelent a hazai Vodafone kínálatban is a Vodafone 845 Androidos telefon. Egyrészt azért nyitottam a...
Custom rom-ot kerestem a vodafone 845-re akkor futottam ebbe az oldalba: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643 Én az...
Sziasztok! Az alábbi bajom a következő: Amikor új widget-et tennék a képernyőre, akkor amikor oda megyek, hogy Android Alkalmazások, akkor ezt...
Üdv! Még anno letöltöttem egy Android 2.2-es romot a telefonomra és a napokban megjelent hozzá egy életmentő fix. Két mappát kellene felülírni, a...
Üdv, Mindenkinek! Októberben vettem előfizetéssel, internettel, navigációval ezt a készüléket. Gondoltam, nem túl nehéz a kezelhetősége, tudom...
Sziasztok! Nem jelzi ki a telefon a hívó fél nevét, pedig nála az nincs letiltva. Mit csinálok rosszul? A névjegyek megjelenítési beállításainál...
Sziaszztok!Engem érdekelne egy ilyen teló de nemtudom hogy van é benne mega bass és hogy kikapcsolt állapotban ébreszt? előre is kössz!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Az elmúlt
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules